Esenler Sosyal Yardım İşleri Ve Zabıta Sahip Çıktı

Esenler Sosyal Yardım İşleri Ve Zabıta Sahip Çıktı

Esenler metro istasyonun hemen üst tarafında dondurucu soğukta sokakta kalan evsiz vatandaş objektiflerimize takıldı. Bankta bir yorgana sarılmış yatan bir gencimizin durumunu bildirdiğimiz, Esenler Sosyal Yardım İşleri Müdürl&u

Zabıta ekipleri tarafından Sokaktan alınan vatandaşa önce bir tas sıcak çopra ikram edildi. Konuştuğumuz zabıta müdür yardımcısı “Esenler Zabıtası ve emniyet güçleri tarafından bu şekilde sokakta kalmış evsiz ve kimsesizleri tespit ediyoruz. Vatandaşlarımıza elbette sahip çıkıyoruz” dediler.

Esenler Sosyal Yardım İşleri Müdürlü Özcan Hamza, “ gerekli bilgileri aldım ve zabıta ekiplerini bahsedilen yere yönlendirdim. Bu gencimizin ailevi sorunları var. Bu ve bunun gibi vatandaşlarımızı sokakta yatmaktan kurtararak bir yerlere yerleştiriyoruz.  Kendilerinin barınma ihtiyaçları yanında yemek, sıcak su, temizlik, giyim gibi temel ihtiyaçları da karşılanıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bu konulara hassasiyetle yaklaşan bir kurumdur.  “Kimse kendini yalnız hissetmeyecek” talimatıyla hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.