Esenler Saadet Partisinde Görev Değişikliği

Esenler Saadet Partisinde Görev Değişikliği

Saadet Partisi Esenler ilçe başkanı Tuğrul Yalçınkaya İstanbul Teşkilatlarından sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirildi. Yalçınkaya’dan boşalan ilçe başkanlığı görevine Hulusi Ö

Saadet Partisi Esenler ilçe başkanı Tuğrul Yalçınkaya, Basın açıklamasına Gara’da hayatını kaybeden 13 vatandaşımız rahmetle anarak ve Terör örgütünü kınayarak başladı.


Saadet Partisi Esenler İlçe Başkanlığı’ndan Yapılan Basın Açıklaması
Tuğrul Yalçınkaya: Kıymetli basın mensuplarımız, toplantımıza katılan yönetim kurulu üyelerimiz ve bizleri online yayından takip eden değerli siyasi parti, stk temsilcileri, kadın erkek her yaştan teşkilat mensuplarımız ve siz muhterem Esenlerli kardeşlerimiz. İçinde bulunduğumuz pandemi tedbirleri sebebiyle bu programımızda sizlerle kucaklaşamıyor olmanın verdiği yoksunluğun yanında Saadet Partisi Esenler İlçe teşkilatı olarak çalışmalarımıza her zaman olduğu gibi aynı aşk ve heyecanla devam ediyoruz.

Rahmetli Erbakan hocamızın 1969 yılında “bir sabah doğacak kardan aydınlık” diyerek kardelen misali başlatmış olduğu Milli Görüş davamızda, temel esaslarımıza uygun çalışma prensipleriyle yıllardır, yaşanabilir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya kurmak için kadın, erkek, genç yaşlı hep beraber çalışıyoruz.


Kıymetli katılımcılar,
Hulusi Özbek: Esenlerimizde Milli Görüş’ün tek siyasi temsilcisi Saadet Partimizin ilçe başkanlığınıyaklaşık 10 yıldır sürdüren Tuğrul Yalçınkaya başkanımızla birlikte nice güzel çalışmalara imza attığımıza sizler şahitsiniz. Sadece seçim süreçlerinde değil, Esenlerimizde yaşayan yaklaşık beş yüz bin insanımıza hizmet için her zaman projeler ve çalışmalar yürüttük. Bu çalışma temposunda ülkemizde sürdürülen kutuplaşmalara kulak asmadan, hakkı söylemek, Hakk’kın ve haklının yanında yer alan çalışmaları ortaya koymak için yılmadan, süreklilik göstererek teşkilatımızda bulunan her bir mensubumuzun ve özellikle hanım kardeşlerimiz ve gençlik kollarımızın gayretleri her türlü takdirin üzerindedir.
Çalışmalarımızda makam mevki hırsıyla değil, vatan ve millete hizmetin Allah’a hizmet etmek olduğu anlayışını gözeterek, görev istenmez, görev verilir anlayışla aynı davanın mensupları olarak zaman zaman görev değişiklikleri yaşanmaktadır.

Değerli Esenler halkımız,
Bugün kıymetli basın mensuplarımız ve katılımcılarımızla pandemi tedbirleri kapsamında fiziksel mesafeye dikkat ederek bir araya gelişimizin sebebi de böyle bir görev değişikliğini ilan etmektir.
Yıllardır yürüttüğü siyasi ahlakı ve takındığı yapıcı tavırlarla hepinizin yakından tanıdığı, ilçe başkanlığımızı yürüten Tuğrul Yalçınkaya bey, Saadet Partisi İstanbul Teşkilatlarından sorumlu il başkan yardımcılığına getirilmiştir. 09. 02. 2021 tarihinde mahalle, ilçe, il ve genel merkez temayülleri doğrultusunda Tuğrul Yalçınkaya başkanımızdan boşalan Saadet Partisi Esenler İlçe başkanlığına, istişareler sonucunda Esenler ilçe teşkilat başkanlığını yıllardır sürdüren Hulusi Özbek seçilmiştir.

1966 Çatalzeytin/Kastamonu doğumlu, evli ve 2 çocuk babası olan Hulusi Özbek başkanımız, özel bir şirkette müdür yardımcısı olarak çalışmaktadır. Kendisi Milli Görüş camiamızda 29 yıldır, ülkemizin ve dünyamızın yaşanabilir bir yer olması gayesiyle çalışmalar yürütmektedir olup çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve Saadet Partisi’nde siyasi çalışmalarda aktif yer almıştır.

Milli Görüş davamızın ilkelerine uygun, Esenlerimize en güzel hizmetleri ortaya koymak için Saadet Partisi Esenler İlçe teşkilatımız 9 Şubat 2021 tarihi itibariyle sayın Hulusi Özbek başkanlığında çalışmalarını yürütmeye devam edecektir.
Tüm halkımıza saygıyla duyurulur.


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı