Esenler Saadet Partisi DEĞİŞDİR' Diye Haykırdı

Esenler Saadet Partisi DEĞİŞDİR

Saadet Partisi Esenler İlçe Teşkilatı Cumartesi günü Esenler Davutpaşa’dan Cumhuriyet meydanına kadar “ Sevgi Yürüyüşü ” gerçekleştirdi. Yüzlerce Saadet Partisi Mensubunun ve Esenle

Esenler Saadet Partisi “DEĞİŞDİR”  Diye Haykırdı
 
Saadet Partisi Esenler İlçe Teşkilatı Cumartesi günü Esenler Davutpaşa’dan Cumhuriyet meydanına kadar “ Sevgi Yürüyüşü ” gerçekleştirdi. Yüzlerce Saadet Partisi Mensubunun ve Esenlerlilerin katıldığı yürüyüş de, yakılan meşaleler adeta görsel showa döndü. Kortej halinde yürüyen Saadetlilere vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
 
Saadet Partisi Esenler Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Mensupları ve teşkilat mensupları Ramazan Ayı nedeniyle Sevgi Yürüyüşü tertip etti. Yürüyüşe Saadet Partisi İlçe Başkanı Yakup Demi, Saadet Partisi İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adaylarından Mustafa Kaya, İsmail Açar, Tülay Vızvız, Zeynep Şülendaroğlu,  Erol Urhan ve yüzlerce teşkilat mensupları katıldı.
 
Kılınan teravih namazının ardından Davutpaşa Caddesi sonunda buluşan yüzlerce Saadet Partili ve Esenlerli vatandaş hep birlikte Cumhuriyet meydanına doğru “GELİYORUZ” “DEĞİŞDİR”BİLGE BAŞKAN” sloganlarıyla yürüyüşe geçti. “ meşaleler yakıldı yürüyüş adeta görsel showa döndü. Yürüyüş sırasında cadde üzerindeki evlerden ve dükkanlardan vatandaşlar saadet partililere el sallayarak alkışla destek verdiler. Caddesi’ni takip eden Sevgi Yürüyüşü katılımcıları 2 saatin sonunda Cumhuriyet Meydanında coşkuyla toplandı ve burada biriken yoğun bir kalabalıkla, sloganlarla alanı inlettiler. Hep birlikte sevinç gösterileri yapan Saadet Partililer yürüyüşü Merkez Cami önünde olaysız bir şekilde sonlandırdı.

 

  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli