Esenler S.P'nin Muhteşem İlçesi

Esenler S.P

Esenler Saadet Partisi ilçe binasını yenileyerek teşkilatının hizmetine sundu.

7-24esenlerhaber/ Hüseyin Koç


Esenler S.P’nin Muhteşem İlçesi

Esenler Saadet Partisi ilçe binasını yenileyerek teşkilatının hizmetine sundu.
Saadet Partisi Esenler ilçe başkanı Tuğrul Yalçınkaya göreve hızlı başladı kısa sürede bir çok işe imza attı. Başkan Yalçınkaya yenilenen ilçe binasının açılışından önce gelenekselleştirdiği basına sabah kahvaltısına il Başkanını da davet ederek yerelde ve genelde ki gelişmeleri değerlendirdiler.

Sabah kahvaltısından sonra il Başkanları ile beraber Esenlerde bir çok sivil toplum örgütünü ziyaret eden Yalçınkaya ve Yönetim kurulu öğleden sonra ise yenilenen ilçe binasını dualar ile teşkilatının hizmetine açtı.

Yalçınkaya “görüyorsunuz ilçe binamızı yeniledik öyle tahmin ediyorum ki istanbulun ilçelerinde en modern binalarından bir tanesini yaptık Esenlerde ki SP’liler hizmetlerin en güzeline laiktirler kendilerine vermiş olduğumuz bu hizmetleri bir lütuf olarak kabul etmemelidirler. Bizim görev anlayışımız hizmet etmektir. İlçe binamızın tamiratı için çok masraf yaptık yapılan masraf İMC usulü olmuştur, herkes bu masrafı bölüşmekte elini taşın altına koymuştur bütün teşkilatıma, üyelerime ve yönetim kurulunda ki arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dedi.”
            


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı