Esenler Rumelililerin 'Birlik ve Beraberlik Gecesi'

Esenler Rumelililerin

Esenler Rumelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kuruluşunun 20. yılını “Birlik ve Beraberlik gecesi” ismiyle Esenler Kadir Topbaş kültür merkezinde muhteşem bir katılımla kutladı.

Esenler Rumelililerin  Birlik ve Beraberlik Gecesi”
Esenler Rumelililer  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kuruluşunun 20. yılını “Birlik ve Beraberlik gecesi” ismiyle Esenler Kadir Topbaş kültür merkezinde muhteşem bir katılımla kutladı.
 
Esenler Rumelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 20 yıl dönümü  Birlik ve Beraberlik gecesi” kutlama etkinliğine AKP İstanbul milletvekili Osman Aşkın Bak Esenler Belediye Başkanı Göksu, AKP İlçe Başkanı Umut Özkan, MHP İlçe Başkanı Suat Yılmaz, CHP Esenlere eski ilçe başkanı Şuayip Vardar protokolde yerlerini aldılar.  CHP B.Paşa belediye meclis üyesi ve eski başkan Fettah Dindar, derneğin eski kurucu başkanı ve bugüne kadar emek veren başkan ve yardımcıları ile birlikte Rumelili vatandaşlar Esenler Rumeliler derneğinin 20 yıl dönümü  Birlik ve Beraberlik gecesi kutlama etkinliğine katıldılar.
 
 Esenler Kadir Topbaş kültür merkezinde düzenlenen, Rumelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 20 yıl dönümü Birlik ve Beraberlik gecesi” dernek bünyesinde eğitim alan gençlerin ve orta yaşlı insanların hazırladıkları kültürel ve sanatsal gösterilerle sahne aldı. Büyük hayranlıkla izlenen folklor ve Rumeli kültürünü yansıdan gösteriler izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Daha sonra protokol konuşmaları yapıldı, emek verenler ve derneğe katkı sunanlar plaketle ödüllendirildi.
 
ESENLER RUMELİLİLERE “NİCE 20. YILLAR”
Esenler Rumelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkanı Ekrem Beşkardeş ve yönetim kurulunun büyük emeklerle hazırlandıkları geceye, Rumeli Folklor Ekibi gösterileri ile Grup Karşıyaka ve Rumelililerin Yıldızı Rumelili Ekrem söylediği birbirinden güzel türküleri ile geceye katılanlara güzel ve hafızalara kazınan, unutulmaz bir geceyi yaşattılar. Geceye katılanlar ise nice 20. Yıllar dilediler…
 
Rumelililer memnun, davetli misafirler memnun, dernek başkanı Ekrem Beşkardeş ve yönetimi memnun yani Esenler Kadir Topbaş Kültür Merkezinde gerçekleşen ”Birlik ve Beraberlik gecesi” unutulmaz bir geceye sahne oldu.



  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli