Esenler Rumelilerin Yeni Başkanı Muharrem Aydınoğlu

Esenler Rumelilerin Yeni Başkanı Muharrem Aydınoğlu

Esenler Rumeliler Derneği’nin 8’nci Olağan Kongresi 12 Nisan Pazar günü dernek merkezinde yoğun katılımla yapıldı.

Esenler Rumelilerin Yeni Başkanı Muharrem Aydınoğlu

Esenler Rumeliler Derneği’nin 8’nci Olağan Kongresi 12 Nisan Pazar günü dernek merkezinde yoğun katılımla yapıldı.  

Fettah Dindar’ın yeniden aday olmadığı kongrede tek liste ile giren Muharrem Aydınoğlu tüm üyelerin oyunu alarak 3 yıllığına Başkan seçildi.

Mimar Sinan Mahallesi’ndeki dernek merkezinde gerçekleştirilen kongreye MHP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Özcan Pehlivanoğlu, RUBAFED Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı, AKP İlçe Başkanı Gökhan Taran, MHP İlçe Başkanı Suat Yılmaz, CHP İlçe Başkan Yardımcıları, ESDEF Başkanı Önder Yılmaz Mengene, STK Temsilcileri ve bazı Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte Rumelililer katıldı.


 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrenin Divan Başkanlığına Ayhan Bölükbaşı, Divan Heyetine Şuayip Vardar, Mustafa Yaşar ve Seluş Yenigelen seçildi. Divan heyetinin seçilmesinin ardından bir veda konuşması yapan Esenler Rumelililer Derneği Başkanı Fettah Dindar kısaca şöyle konuştu;



Dindar, “Yaklaşık 5 yıl boyunca birlikte görev yaptığımız Yönetim Kurulu’ndaki tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çünkü kendileriyle önemli hizmetlere imza attık. Ve 2 dönem içerisinde Esenler Rumeliler Derneği Esenler’deki dernekler arasında çıtasını çok yükseltmiş bir dernektir. Ben aday değilim ama yine birlik ve beraberlik içerisinde etkinliklerimizi devam ettirip camiamıza, Esenlerimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz.
Görev yaptığımız 5 yıl içerisinde de istemeyerek bazı arkadaşlarımızın kalbini kırmış olabiliriz. Böyle bir hatamız ve kusurumuz varsa tüm camiamızdan affımı rica ediyorum. Hepinize hakkımı helal ediyorum ve sizlerden de hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Ve son olarak derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyor, yeni seçilecek yönetim kurulundaki arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum”


Yönetim Kurulu
Muharrem Aydınoğlu
Adnan Güler
Ayhan Yaşar
Besim Selimler
Cemail Fevzioğlu
Ekrem Beşkardeş
Halim Bölükbaşı
Kamuran Hacışerifoğlu
Mehmet Ali Selmani
Mehmet Ali Şentürk
Muhittin Yaşar
Orhan Esatlar
Osman Bölükbaşı
Remzi Şengül
Salih Mülazımoğlu
Sami Güler
Suat Bıçak
Suat Çelik
Süleyman Arslan
Süleyman Vardar
Tamer Salihoğlu
Denetim Kurulu
Nureddin Aydınoğlu
Recai Abacıoğlu
Hüseyin Türksel
 




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli