Esenler Rumeliler CHP'li Ütebay'ı Adam Yerine Koymadı

Esenler Rumeliler CHP

1999 yılında kurulan Esenler Rumeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl geleneksel olarak sürdürdüğü iftar programını bu yılda gerçekleştirdi. Programda Ütebay adam yerine konulmadı.

Esenler Rumeliler CHP’li Ütebay’ı Adam Yerine Koymadı
 
1999 yılında kurulan Esenler Rumeliler  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl geleneksel olarak   sürdürdüğü iftar  programını  bu yılda gerçekleştirdi. Programda Ütebay adam yerine konulmadı.
 
CHP’LİLER ADAM YERİNE KONULMADI, KENDİLERİNE SÖZ VERİLMEDİ
Rumeliler derneğinin iftarında CHP Esenler ilçe başkanı Ütebay ve birkaç fotoğraf delisi olmuş yönetim kurulu üyesinin adam yerine konulmaması davet edildikleri iftar programında dikkate alınmaması CHP Milletvekillerinin morallerini bozdu. Özellikle CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün’ün kısa bir konuşma yapması için ilçe başkanının ricacı olmasına rağmen söz verilmemesi CHP’lileri üzdü.  
 
AK PARTİLİLERE SÖZ VERİLDİ CHP’Lİ VEKİLLER MASAYA ÇAKILDI
Esenler Rumeliler  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulunun siyasileri konuşturmayacağız kararı almalarına rağmen AKP’lilere konuşma hakkı verdikleri iftar yemeği tatsız ve tuzsuz gerçekleşti. CHP’liler iftar programına iki Milletvekili ile katıldılar ve iki vekilden hiç birine söz hakkı verilmedi. Ancak AKP meclis üyesi ve belediye başkan yardımcısı Osman Gökçebaş’a konuşma hakkının verilmesi davetlilerin yorumuna neden oldu. Davetliler, “CHP ilçe başkanının adam yerine konulmamasını anladık ama Milletvekillerine yapılan bu yanlışı kimse kabullenemez. Bu yanlışı tek kabullenecek olan ve midesine sindirebilecek olan, midesi her şeyi hazmeden CHP ilçe başkanı ve yönetim kurulundan başka kimse olamaz” dediler.
Esenler Kültür Merkezin’de gerçekleleşen Rumeliler  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iftarına katılım yoğundu. CHP İstanbul Milletvekilİ Enis Berberoğlu,  CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygün, AKP Esenler belediye başkan yardımcısı Osman Gökçebaş, Rumeli Balkan eski Federasyon  Genel Başkanı İYİ Parti KİK üyesi Ayhan Bölükbaşı, CHP  B. Paşa meclis üyesi Fettah Dindar protokolu oluşturdular.  Esenler eski İlçe Başkanı Şuayip Vardar, Sivil toplum kuruluşları, ESDEF Başkanı,  ilçe nüfus müdürü Kadem Varol ve mahalle muhtarlarının  yanı sıra çok  sayıda Rumeli Balkanlı  Dernek başkanları diğer katılımcılardı.
 
Dernek Başkanı Ekrem Beşkardeş  yaptığı konuşmasında  on iki  ayın sultanı ramazan ayı münasebetiyle bu akşam davetimize icabet  ettiniz, sizlere teşekkür ederim. Beşkardeş Esenler Rumeliler Derneği  faaliyetleri hakkında   geniş  bilgi vererek  konuşmasını tamamladı.



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı