Esenler Rumeliler Beşkardeş'le devam dedi

Esenler Rumeliler Beşkardeş

Esenler Rumeliler Derneği 9. Olağan kongresinde tek liste ile yeni başkanını seçti. Dernek merkezinde gerçekleşen kongrede, Esenler Rumeliler Derneği Ekrem Beşkardeşle faaliyetlerine devam edecek.

Esenler Rumeliler Beşkardeş’le devam dedi

Esenler Rumeliler Derneği 9. Olağan kongresinde tek liste ile yeni başkanını seçti. Dernek merkezinde gerçekleşen kongrede, Esenler Rumeliler Derneği Ekrem Beşkardeşle faaliyetlerine devam edecek.  
Esenler Rumeliler Derneği 9. Olağan kongresi dernek merkezinde tek liste ve tek adayla gerçekleşti.

 
Kongrenin açılış konuşmasını eski başkan Muharrem Aydınoğlu yaptı. Aydınoğlu, Başkanlığımız süresince başarılı çalışmalar yaptık. Yaptığımız faaliyetlerin taktiri büyüklerimizindir. Ben Esenleri ve Rumeli derneğini kendi memleketim olarak kabullendim. Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar yaptığı etkinliklere bulundum ve üzerime ne düşüyorsa yaptığıma inanıyorum. Derneğimize Başkan seçildikten sonrada yoğun bir tempoda çalıştım. Yapamadıklarım elbette olmuştur. Bugün aday olan arkadaşımıza başarılar dilerim” diyerek herkesle helalaşan Aydinoğlu konuşmasını tamamladı.

Yeni Başkan… Ekrem Beşkardeş
Esenler Rumeliler Derneği 9. Olağan kongresinde Başkanlık görevini üstlenen Ekrem Beşkardeş, “gençlerimizle birlikte gelecek günlere daha iyi hazırlanmak, gençlere öncülük etmek, maddi ve manevi desteklerde bulunmak önceliğim olacak. Rumelili insanlarımızın sosyal, kültürel ve çalışma alanlarında ortak hareket etmelerini sağlayarak, başta camiamız ve ülke insanları olmak üzere, birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşamasına katkıda bulunacağım.
Teslim aldığımız bayrağı her dönem olduğu gibi bu dönemde de yönetim kurulu ile dostlarımızla, üyelerimizle, gençlerimizle ve siz değerli camiamızın üyeleri ile daha yukarı taşımak görevliliği ve sorumluluğu ile çalışacağız ve zamanı geldiğinde emaneti bir başkasına devredeceğiz” diyerek konuşmasına devam etti.
 
 
Yeni yönetim



 

  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli