Esenler Rizeliler Derneğinin İftar Menüsü

Esenler Rizeliler Derneğinin  İftar Menüsü

Esenler Rizeliler Derneği Başkanı Barış Al ve yönetim kurulu üyelerinin büyük titizlikle hazırladıkları iftar yemeği Halil İbrahim vakıf salonunda gerçekleşti.

Esenler Rizeliler Derneğinin  İftar Menüsü

Esenler Rizeliler Derneği Başkanı Barış Al ve yönetim kurulu üyelerinin büyük titizlikle hazırladıkları iftar yemeği Halil İbrahim vakıf salonunda gerçekleşti.

Esenler Rizeliler Derneğinin cumartesi günü verdiği iftara Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuztürk, Bağcılar Bel. Bşk. Yrd. Mehmet Sirkeci. Esenler Bel. Destek Hizmetler Müd.. Nurettin Aksu dernek yöneticileri ve üyeleri katıldı
Rizelilerin iftar yemeğinde kardeşlikten, sevgiden, hoşgörüden söz etildi. İftar yemeği ise, siyasetin konuşulmadığı bir ortamda gerçekleşti.  Yemeğe katılan davetliler iftar saatına katar boş durmayarak bol bol sohbet ettiler. Bazı davetliler ramazan ayının güzelliklerinden bahsederken, bazıları ise cay tapan fiyatlarının düşük olmasından dert yandılar. Derin hayallere dalarak çok uzaklara, Rize’deki Çay bahçelerine giden bu Karadenizli insanlarımız , Ezanın okunması ile o hayallerinden uyanarak  iftarlarını afiyetle açtılar.

 


İftarda programında kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Barış Al ramazan ayının önemine vurgu yaparak birlik beraberlikten söz etti ve Dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İftarda dernek yöneticilerin hazırladığı yöresel yiyecekler yenildi ve dualar edildi. Özellikle yönetim kurulu üyesi Ali Küçük’ün hazırlattığı yöresel yiyecekler iftara damgasını vurdu. Küçük gelen konuklara hazırlattığı yiyecekleri masalara servis yaptırarak davetlilere sundu.

 
Pazar günü yapılan iftar yemeğinde ise protokol vardı. Esenler Rizeliler Derneğinin İftar yemeği protokolüne Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, CHP İlçe Başkanı Halil Özden, Saadet Partisi İlçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya, İBB Bayrampaşa Hal Müdürü Bayram Ali Çakıroğlu, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Oğuztürk, Bağcılar Bel. Bşk. Yrd. Mehmet Sirkeci. Esenler Bel. Destek Hizmetler Müd. Nurettin Aksu, Tekstilkent Kooperif Başkanı Nuri Karaduman, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Kızılay Esenler Şube Başkanı Lütfü Kahveci, yerel basın ve çok sayıda dernek üyeleri katıldı.
 
İftar programında, Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, ESDEF Başkanı Süleyman Kahveci ve Dernek Başkanı Barış Al, ramazan ayının önemine anlatan birer konuşma yaptılar.
 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli