Esenler Resmen uçtu!

Esenler Resmen uçtu!

Fırtına toz bulutu ve rüzgâr şeklinde geldi. İstanbul`da şiddetli fırtına, Esenleri de tozu dumana kattı Saatte 100 km hızla gelen fırtına Esenlerin hemen hemen her mahallesinde çatıları uçurdu uçan çat?






7-24esenlerhaber/ Hüseyin Koç 




Esenler Resmen uçtu!


Fırtına toz bulutu ve rüzgâr şeklinde geldi. İstanbul`da şiddetli Fırtına, Esenleri de tozu dumana kattı Saatte 100 km hızla gelen fırtına Esenlerin hemen hemen her mahallesinde çatıları uçurdu uçan çatılar otomobillerin hasar görmesine neden oldu. Esenlerin her Mahallesinde 8 ile 10 çatı Caddeler uçtu bir o kadar çatı ise hasar gördü.



Fırtına Vatandaşlara zor anlar yaşattı. Edinilen ilk bilgilere göre Esenlerde pek çok binanın çatısı uçtu, camlar kırıldı, fırtına büyük maddi hasarlara yol açtı. Fırtınanın özellikle öğle saatlerine denk gelmesi sokakta olan vatandaşlara panik yaşattı.
Çatıdan uçan parçalar, balkonlardan düşen saksılar ve devrilen Elektrik direkleri vatandaşların yaralanmalarına sebep oldu. En yakın hastaneler kaldırılan yaralılara müdahale edilerek tedavileri yapıldı.
Özellikle K.Karabekir Mah, Kemer Mah, Menderes Mah, Birlik Mah ve Davutpaşa Cad büyük çapta maddi hasarlar oluştu.
Esenler Belediye ekipleri, Emniyet mensupları ve BEDAŞ yetkilileri taya kuza geçti. Uçan çatıları, hasar gören araçları ve devriler elektrik direklerini inceleyerek gerekli çalışmalara başladılar.
  



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı