Esenler Ramazanı Dirilişle' Yaşayacak

Esenler Ramazanı Dirilişle

Esenler Belediye Başkanı Göksu, "Ramazan Diriliştir" projesiyle Ramazan ayında yapacaklarını basın mensuplarına anlattı. Göksu, Çocuk İftarı'ndan tutun İftar Çeşmeleri'ne, Eve Teslim İftar'dan Anadolu'yu May

Esenler Ramazanı “Dirilişle” Yaşayacak
Esenler Belediye Başkanı Göksu, "Ramazan Diriliştir" projesiyle Ramazan ayında yapacaklarını basın mensuplarına anlattı. Göksu, Çocuk İftarı'ndan tutun İftar Çeşmeleri'ne, Eve Teslim İftar'dan Anadolu'yu Mayalayanlar'a kadar 23 farklı proje ile Esenler halkına hizmet vereceklerini söyledi.  
 
Esenler Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen basın toplantısına Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun yanı sıra; AK Parti Esenler İlçe Başkanı Umut Özkan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Esnaf odası başkanı ve yöneticileri, ulusal ve yerel basın temsilcileri ile vatandaş katıldı.
 
Esenler Belediyesi, bu sene de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerinin yanı sıra 7’den 70’e her yaştan insana hitap eden birbirinden farklı özgün Ramazan projelerine imza atacaklarını söyledi.
 
“Ramazan'ı Birlikte Yaşayacağız İNŞALLAH…”
Mehmet Tevfik Göksu, basın mensuplarına ve katılımcılara yaptığı konuşmasında, “ Ramazan kardeşlik, birlikte iyilik, bereket ve huzur, Ramazan'ın ruhunda vardır. Bu sene Ramazan ayını halkımızın iç dünyasıyla birleştirerek bir konsept yapıyoruz. Bu sene Ramazan'daki temel sloganımız 'Ramazan Diriliştir'. Her sene Ramazan'ın tanımını bir kelimeyle ifade ederek Ramazan'ı kendi içinde tanımlamaya ve o yıl Esenler'de Ramazan'ımızı bu kelime etrafında yaşamaya gayret ediyoruz. İçimizde atıl kalan hangi duyguları dirilttiğini, sokağımızda, mahallemizde, komşumuzda hangi duyguları dirilttiğini hep beraber 'Ramazan Diriliştir' diyerek ifade ediyoruz. Bu çerçevede Ramazan'ın bir diriliş olduğunu, unutulan birçok hasletlerimizin Ramazan'da yeniden harekete geçtiğini hep beraber görüyoruz. Bu Ramazan'da iftarlarımız, sahurlarımız ve etkinliklerimizle beraber her şeyiyle bütünleşik olarak bir Ramazan'ı birlikte yaşayacağız inşallah."
 
150 Bin Kişiyle İftarda Buluşacağız
Göksu, iftar programlarıyla Esenler halkıyla kardeşliklerini pekiştireceklerini belirterek, "Şehir İftarları'nda, 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda her gün ortalama 1.000 hemşehrimizle iftar yapacağız. Şehir İftarları, Sokak İftarları, Gençlik İftarları ile beraber 150 bin kişiyle iftar sofralarında buluşacağız. Herkesle gönül ikliminde buluştuğumuz bir Ramazan geçireceğiz Allah'ın izniyle" dedi.

 
 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı