Esenler Polisi Komşularıyla İftarda Buluştu

Esenler Polisi Komşularıyla İftarda Buluştu

Ramazan ayının ikinci günü "Polis Komşularıyla İftarda" programında Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün önünde ve bahçesinde kurulan sofrada polisle halk birlik de iftarlar?

Esenler Polisi Komşularıyla İftarda Buluştu

Ramazan ayının ikinci günü "Polis Komşularıyla İftarda" programında Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün önünde ve bahçesinde kurulan sofrada polisle halk birlik de iftarlarını açtılar. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlediği Polis Komşularıyla İftar da, organizasyonuna katılım yoğundu.

İftar yemeğinin ev sahipliğini üstlenen Esenler İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş ve ekibinin misafirleri kapıda karşılayarak ilgilenmesi ve iftar yemeğinden sonrada ayni nezaketle misafirlerini uğurlaması iftara katılanları bir hayli memnun etti,
 
Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bahçesinde Ramazan’ın ikinci günü "Polis Komşularıyla İftarda" adıyla verilen iftar yemeğine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Esenler Belediye Başkanı Göksu,  AK P İlçe Başkanı Umut Özkan, İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş, İlçe Müftüsü Halil Şekerci, Rumeli dernekler fed. BŞK. Ayhan Bölükbaşı ve Mahalle Muhtarlarının da katıldığı iftar yemeğinde kurulan sofralara insanlar sığmadı.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği İftarda organizasyonuna katılan Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Yaptığı kısa konuşmasında Birlik ve beraberlik mesajları vererek herkesin Ramazan ayını tebrik etti. 

Polis Komşularıyla İftarda organizasyonunu ev sahipliğini üstlenen ve düzenleyen Esenler İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş da yaptığı konuşmada, bu tür organizasyonlarla vatandaşla polis arasındaki birlikteliği güçlendirmeyi ve polisin vatandaşının yanında olduğunu ifade etti. Öztaş, iftar yemeğine katılan vatandaşlara teşekkür etti. İftardan sonra Esenler İlçe Emniyet Müdürü Erol Öztaş ve polis memurları vatandaşları uğurlarken bir hayli memnun olduklarını gözlemledik.