Esenler Parsel Parsel Satılıyor!

Esenler Parsel Parsel Satılıyor!

Esenler Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait olan ve kullanımı kamu yararına olması gereken Turgut Reis Mahallesindeki arsayı Salı günü (6 Eylül 2016), saat 11.30’da “kapalı teklif usulü” ile

Esenler Parsel Parsel Satılıyor!

Esenler Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait olan ve kullanımı kamu yararına olması gereken Turgut Reis Mahallesindeki arsayı Salı günü (6 Eylül 2016), saat 11.30’da “kapalı teklif usulü” ile satışa çıkarıyor.

Esenler Turgut Reis Mahallesi 823 ada 38 parselde konumlanan arsanın, kamu yararı düşünülmeden satılması ne anlama geliyor, zaden Esenler’de yeterince yeşil alan ve donatı alanı yok, bu arsanın satışıyla ilave nüfus yoğunluğunu getirerek bu satışa onay verenlerin, Esenlerin daha da yaşanmaz bir kente dönüşeceğini görmüyorlar mı?

Daha önce Esenler Belediye Başkanını “ bu arsayı kamu yararına kullanacağız, bir alt sokağı buraya taşıyarak kentsel dönüşüm yapacağız. Bu böyle devam edecek ve Esenleri Esenlik kenti yapacağız” diye yaptığı açıklamaları unuttuğunu birilerinin kendilerine hatırlatması gerekiyor.  

Sayın Göksu’nun ifadeleri ile bu yerin kentsel dönüşüm için kullanılacağına karar verilen ve planlara da böyle  işlenen bu yerin, şimdi ne oldu da birilerine satışına karar verildi.Bu satışın kamu yararına olmadığı gerçek. Bu arsa satışının kim veya kimlerin yararına yapılıyor. Yetkililerden açıklama bekliyoruz:

Bu satışın ne getirdiğini ve neleri götürdüğünü, birilerine rant sağlayıp sağlamadığını bekleyip göreceğiz. 







  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli