Esenler Otistiklerin Gecesi Muhteşemdi

Esenler Otistiklerin Gecesi Muhteşemdi

Esenler otistik derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri düzünledikleri gecede renkli görüntüler yaşandı.

7-24esenlerhaber/Hüseyin Koç


Esenler Otistiklerin Gecesi Muhteşemdi

Esenler otistik derneği başkanı ve yönetim kurulu üyeleri düzünledikleri gecede renkli görüntüler yaşandı.
Geceye Esenler kaymakamı Nazım Madenoğlu siyasi parti ilçe başkanları, yöneticiler, engelli dernekleri başkanları, ESDEF başkanı ve engelli aileler katıldılar. Gecenin ilerleyen saatlerinde Esenler belediye başkanı M.T. Göksu’nun da Katılması dikkatleri çekti.

Otistik engelliler dernek başkanı Bekir Yağız gece boyunca ayakta kalarak gelen misafirlere elinden geldiğince hizmet etmesi davetliler tarafından memnuniyet ile karşılandı. Gecenin anlamını ifade eden konuşmasını halkın ve engellilerin kaymakamı Nazım Madenoğlu yaptı.

Madenoğlu “Otistik çocuklarımız ve onlarla birlik de aynı rahatsızlığı çeken aileleri ve değerli davetlileri sevgi ve saygılarım ile selamlıyorum, en köklü derneğimiz otistik derneğidir bu derneğimiz zaman içerisinde faaliyetlerini arttırarak büyük işler yaptığını görüyoruz bu itibar ile başta dernek başkanı ve yönetim kurulunu saygı ile selamlıyorum. Siz değerli Esenler halkından aldıkları manevi destekler ile hedeflerine emin adımlar ile ilerliyorlar onlara güç katan Esenler halkımıza teşekkür ediyorum.

Kaymakamlık olarak onlara elimizden gelen tüm desteği sunmaktan mutluluk duyuyoruz, zira kendileri bu geceyi düzenleyerek bizleri ve Esenler halkını bir araya getirmeleri çok anlamlıdır. Bu insanlarımıza güç vermeliyiz moral vermeliyiz, bu gün bu salonu doldurarak bu ortamı sağladınız bu güzel insanların bu mutlu gecesinin hayırlı olmasını diliyorum dedi.”


 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı