Esenler Oruçreis Mahallesi Muhtarını Seçti

Esenler Oruçreis Mahallesi Muhtarını Seçti

Esenler Oruçreis Mahalle Muhtarı Rıza Taş geçtiğimiz yıl Mayıs ayında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti, bugün yapılan Muhtarlık seçimi için 16 aday kıyasiye yarıştı ve yeni Muhtar

Esenler Oruçreis Mahallesi Muhtarını Seçti

Esenler Oruçreis Mahalle Muhtarı Rıza Taş geçtiğimiz yıl Mayıs ayında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti, bugün yapılan Muhtarlık seçimi için 16 aday kıyasiye yarıştı ve yeni Muhtar Adıyamanlı Murat Ateş oldu.
 
Esenler Oruçreis Mahallesinin yenilenen Muhtarlık seçimlerine haftalar öncesinden hazırlanan adaylar ve mahalle sakinleri bugün sandıkta yeni muhtarlarını seçtiler.
 
 Esenler Oruçreis Mahallesi sakinleri bugün yapılan muhtarlık seçimlerine fazla ilgi göstermedi. Seçmenlerin % 60 a yakınının oy kullanmadığı seçimler sakin bir ortamda Gerçekleşti. 16 adayın kıyasiye yarıştığı seçimlerde Adıyamanlı Muhtar adayı Murat Ateş en yakın rakibi Mehmet Koçak’a 450 oy gibi farkı atarak Oruçreis Mahallesinin yeni muhtarı oldu.
 
Esenler Oruçreis Mahallesinde yapılan ve mahallelileri yakinen ilgilendiren bu seçimlere Mahallelilerin itibar etmemelerinin nedenleri önümüzdeki günlerde çok konuşulup tartışılacağını izledik.





  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı