Esenler Ortopedik'lilerden siyasilere nezaket ziyareti

Esenler Ortopedik

Esenlerin siyasileri Ortopedik Engelliler Derneğini kongrede yalnız bırakmadılar. Kongrede Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Seçilen Aziz Arkan ve yönetim kurulu, bu dayanışmaya nezaket ziyaretiyle cevap verdi.

Yeniden Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Seçilen Aziz Arkan ve yönetim kurulu üyeleri kendilerini yalnız bırakmayan Esenlerdeki ilçe başkanlarına iadeyi ziyarette bulunarak teşekkür ettiler.


İadeyi ziyaret edilen siyasi partilerden Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda: Gelecek Partisi tüm yurttaşlarımızın yanında olduğu gibi, tüm yurttaşlarımızın sorunlarını çözmek için vardır. Bizler tüm kesimlerin dostuyuz. 

Karşılıklı ziyaretler çok anlamlıdır, karşılıklı görüşmelerimiz bizleri birbirimize yakınlaştırır, bizleri kaynaştırır. Bugün Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Seçilen Aziz Arkan ve yönetim kurulu üyeleri Esenler Gelecek Partimizin ilçe başkanlığına yapmış oldukları ziyaretlerden dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz. Kendileri ile engelli sorunları hakkında konuştuk yanı samimi bir ortamda yaptığımız görüşme bizleri memnun etmiştir” dedi.

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli