Esenler Ortopedik Engelliler Muhtarlarla Kahvaltı Yaptı

Esenler Ortopedik Engelliler Muhtarlarla Kahvaltı Yaptı

Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Dernek merkezinde Mahalle Muhtarları ile sabah kahvaltısında engelli yurttaşların sorunlarını konuştular.

Ortopedik Engelliler Derneğinde Mahalle Muhtarları ile düzenlenen kahvaltıya Esenlerin yeni seçilen 17. Mahalle Muhtarının katılması memnuniyetle karşılandı. Kahvaltı samimi bir ortamda gerçekleşti.

“MUHTARLARIMIZIN BİZLERE DESTEK OLMASINI, EL UZATMASINI BEKLİYORUZ”
Esenler ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Aziz Alkan, katılımlarından dolayı Muhtarlara teşekkür etti. Alkan, “Derneğimizin kuruluş amacı engelli vatandaşlarımıza sosyal ve kültürel alanda hizmetler sunabilmektir. Engelleri aşmak, üreten bireyler yetiştirmek ve toplumun tüm kesimleri ile kaynaşmak, bir arada tüm halk kesimleri ile barış içinde yaşamak ilk hedefimizdir. Derneğimiz 1999 yılında kuruldu, o günden beri zor şartlarda ve kısıtlı imkanlarla engelli kardeşlerimize hizmet vermeye çalışıyoruz. Avrupa birliği projelerinin yanı sıra birçok projeyi hayata geçirmek için uğraşıyoruz. Bu konuda tüm sivil toplum, kamu kurum ve kuruluşlarının, siz değerli Muhtarlarımızın bizlere destek olmasını, el uzatmasını bekliyoruz.  Sizlerin bizlere önerileri elbette olacak, olmalı. Bizler sizlerin önerilerini projelendirerek engelleri birlikte aşacağımıza inanıyorum” dedi.

Esenler ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Aziz Alkan’ın konuşmasından sonra Mahalle Muhtarları engelli derneklerinin önemini ve yaptıkları hizmetin çok önemli olduğunu belirttiler. Muhtarlar, “bizler engelli derneklerimizin ne kadar zorluklarla kurulduklarını, kurulduktan sonra zorluklarının katlandığını biliyoruz. Bizler üzerimize düşeni yapacağız ve sorunlarınızın çözümleri için gerekli yerlere gideceğiz. Muhtarlar olarak engelli dostlarıyız ve sizlerin yanındayız” dediler.