Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Yeniden Yapılanıyor

Esenler Ortopedik Engelliler Derneği Yeniden Yapılanıyor

Esenler ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Aziz Arkan, Bayrampaşa’da verdiği kahvaltılı toplantıda, “yeni bir yönetim kuracağız ve yeniden yapılanacağız, sorunları bilen ve çözümleri konusunda projeleri ol

Esenler ortopedik Engelliler Derneğinin Bayrampaşa’da bir parkta verdiği kahvaltıya, dernek yönetim kurul üyeleri, engelliler ve engelli aileleri ile birlikte, siyasi parti temsilcileri, STK yöneticileri katılım sağladı. Davetlilerin yaptığı konuşmalarında, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Şenol Baş ve bu süreçte yaşamını yitirenler rahmetle anıldı. AKP Bağcılar belediye başkan danışmanı Mehmet Sirkeci, yaşamını yitiren ve aramızdan ayrılarak ebediyete intikal eden engelli yurttaşlarımızın yakınlarına, Fatiha okuyarak herkesin ellerini semaya açmasını istedi.  

Esenler Belediye Başkan danışmanı Mehmet Kaya, AKP Bağcılar belediye başkan danışmanı Mehmet Sirkeci, İYİ Parti il engelli komisyonu başkanı Cemal Uzun, CHP il engelli üyesi Gökhan Bulaç, ESDEF Eski Başkanı Süleyman Kahveci, Görme engellileri derneği başkan yardımcısı Mustafa Arala ve engelli dostları kahvaltılı toplantıya katılım sağladı. 

Esenler ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Aziz Arkan, katılımlarından dolayı yaptığı teşekkür konuşmasında: Yeni bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz, önümüzdeki günlerde tüm yönetim kurulunu değiştireceğim. Nedeni ise bizler sorunlarımızın çözümleri konusunda projeli ve dinamik kadrolarla daha kolay çözebileceğimizi düşünüyoruz.  Bakınız yüzlerce proje içinde ilk ona giren bir projemiz var. Bu proje ve benzeri projelerimiz bizlerin gururudur. Önümüzdeki yapılanmamızı bu nedenlerden dolayı yanı daha fazla proje geliştiren bir ekiple çalışarak tüm engelli yurttaşlarımızın sesi olacağız” dedi.

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli