Esenler Nüfus Müdürlüğünde Şok Olay

Esenler Nüfus Müdürlüğünde Şok Olay

Esenler nüfus müdürlüğünde çalışan memurla vatandaş arasında çıkan tartışma sonucunda polisin vatandaşı darp ettiği iddia edildi.

Esenler Nüfus Müdürlüğünde Şok Olay
Esenler nüfus müdürlüğünde çalışan memurla vatandaş arasında çıkan tartışma polisin vatandaşı darp etmesiyle sonuçlandığı iddia edildi.

Haber: Serkan Basut
iddiaya göre; Esenler nüfus müdürlüğüne gelen bir vatandaş işlemi tamamlanmayınca görevli memurla tartışarak memura beddua etmeye başladı. Nüfus müdürlüğü çalışanı ile vatandaş arasında karşılıklı tartışma bir anda alevlendi. Polis memuru araya girerek vatandaşı sakinleştirmeye çalıştı ve vatandaş polis memurunun yaptığı uyarıya riayet ederek beklemeye başladı. Daha sonra bekleme alanında bulunan vatandaşın polis memuru tarafından dışarı çıkması istendi vatandaşta burada oturmak istiyorum deyince ortalık yeniden gerildi.

 

Polis memuru vatandaşın bileğinden ve boğazından tutarak sürükleyerek koridora çıkardı vatandaşa bağıran polis bir anda onu kapıdan fırlatmak istedi ayağı oturma banklarının demirine takılan vatandaş sert bir şekilde kafasını kapı pervazına çarparak eşi ve çocuklarının gözü önünde sinir krizi geçirdi. Yerde yatan vatandaşa kalk numara yapma diyen polis memuruna çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi. Yerde yatan vatandaşa kaymakamlık bünyesinde görevli doktor müdahale ederken eşi ve çocukları gözyaşlarına boğuldu bir süre sonra kendine gelen vatandaş kamera kayıtlarında her şey var bunun hesabını soracağım diyerek tepkisini ortaya koydu.

Tartışmanın fitilini ateşleyen ve isminin Oğuz olduğunu öğrendiğimiz Nüfus müdürlüğü çalışanı isse bağırarak bu saatten sonra ne müdür tanırım ne başka bir şey bana bağırana bende bağıracağım onlar kiriz geçiriyorlarsa bende geçireceğim nedir bu diyerek yaşananlara tepki gösterdi.

  
 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı