Esenler Mumcu'yu Unutmadı

Esenler Mumcu

Uğur Mumcu ölümünün 20. yılında CHP Esenler Gençlik Örgütü'nün anma etkinliğinde ilçe merkezinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.







Esenler Mumcu’yu Unutmadı


Uğur Mumcu ölümünün 20. yılında CHP Esenler Gençlik Örgütü'nün anma etkinliğinde ilçe merkezinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

CHP Esenler'deki anma etkinliğine çok sayıda partilinin yanı sıra sivil toplum örgütünde de katılımlar oldu. Anma etkinliği sinevizyon gösterisiyle başladı, Uğur Mumcu’nun yaşamında kesitler gösterildi. Geçmiş siyasilerin faili meçhullerin aydınlanması için verdikleri beyanatlar Sine vizyon gösterisi ile hafızalarda tazelenmiş oldu.



Anma etkinliğinde kısa bir konuşma yapan CHP Esenler İlçe Başkanı Halil Özden, bu etkinliği düzenleyen gençlik kolları ve kadın kollarına teşekkür konuşması yaptıktan sonra.

Özden, ”Uğur Mumcu katledilişinin 20. yılında ilçe merkezimizde anılması CHP olarak en aslı görevimizdir. Uğur bugün yaşasaydı Silivri'deki gazetecilerin yanında olurdu. Hukukçu kimliği ile onları savunur haklı davalarına sahip çıkar yapılan haksızlığı en alasında eleştirir ve karşı çıkardı. Uğur Mumcu bir vatanseverdi. Aynı zamanda mazlum halkların savunucusu idi. Demokrasi kahramanı ve halk dostu olan Uğur Mumcu'nun acısı yüreklerimizde silinmedi silinmeyecek. Onun katilleri bulunup adalet huzuruna çıkarılmadığı sürece Uğurları unutmayacağız unutturmayacağız. Sen rahat uyu kalpaklı Kuvayı Milliyeci“ dedi.








  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli