Esenler Muhtarları Kızılay'la Elele

Esenler Muhtarları Kızılay

Esenler Mahalle Muhtarları, Türk Kızılay’ının kongresinde yeniden Esenler Şubesi Başkanı seçilen Lütfü Kahveci ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek bu ulvi görevlerinde başarılarının daim ol

Esenler Muhtarları Kızılay'la Elele

Esenler Mahalle Muhtarları, Türk Kızılay’ının kongresinde yeniden  Esenler Şubesi Başkanı seçilen  Lütfü Kahveci ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek bu ulvi görevlerinde başarılarının daim olması  dileklerinde bulundular..
 
Menderes Mahallesi Muhtarı Bilal Koca, Birlik Mahallesi Muhtarı Eyüp Çelik, Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Recep Yavaş, Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Gülbek Taştan, Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Turgay Özer, Kemer Mahallesi Muhtarı Rüstem Beyaz, Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven, Fatih Mahallesi Muhtarı Recep Gülyüz ve Tuna Mahallesi Muhtarı Mehmet Doğan katıldı.
 
Türk Kızılayı Esenler Şubesi Başkanı Lütfü Kahveci'de yaptığı konuşmada, önceki faaliyetlerini anlatarak yeni seçilen arkadaşları ile Türk Kızılay`inin gelecekte yapacağı çalışmaları hakkında Esenlerin mahalle muhtarları ile bilgi alış verişinde bulundu. Kahveci, " oluşturduğumuz yeni yönetimde dernek başkanları ve yerel basından arkadaşlar mevcuttur.  Esenler'de özellikle hayatın içinde olan arkadaşlarımız var, kurumlarımızla birlikte daha sıkı çalışmalarımız olacak. Esenler'de yaşayan halkımızın, STK’ların, siyasi partilerin ve kurumların desteği ile yolumuza devam edeceğiz. Yaptığımız işin önemini ve kutsallığını biliyoruz, bu anlayışta çalışmalarımıza hız vererek hayat kurtarma bilinci ile elimizden ne geliyorsa yapacağız " dedi.
Esenler Mahalle Muhtarları adına konuşma yapan Turgut Reis Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven “ geçmişte olduğu yine Türk Kızılayı’nın her zaman yanındayız. Biz esenler muhtarları olarak Kızılay ile iş birliğine hazırız. Mahallerimizde Kızılay’ın yapacağı çalışmalara destek vereceğiz” ifadesinde bulundu.

 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı