Esenler Meydan Savaşını Çetinkaya ve Kahveci, Önledi

Esenler Meydan Savaşını Çetinkaya ve Kahveci, Önledi

Esenler Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için Cumhuriyet meydanına kurmuş olduğu sahne, İyi Parti stant alanını ihlal etmesi nedeniyle nerdeyse bir meydan muharebesi çıkaracaktı.

“AKP’LİLER KENDİLERİNİ HER ŞEYİN SAHİBİ ZANNEDİYORLAR”
  •  İyi Parti stant alanını ihlal yüzünden İYİ Parti ilçe Başkanı Ömer Kara “ Küplere bindi” Kara: yapılan bu saygısızlıktır, bizim kurulu bir standımız var ve alanda yer yokmuş gibi gelmişler bizim standın olduğu yere sahne kurmuşlar. Kibir abidesi olmuş bir parti karşımızda, AKP’liler kendilerini her şeyin sahibi zannediyorlar. İnsanda biraz saygı olur, halbuki bizlere ricacı olsalardı, izin isteselerdi biz gerekli kolaylığı kendilerine sağlardık. Bunlar bizleri sindirmek ve geri atım attırmak istiyorlar ama biz kimseye eyvallah demeyiz, hele hele haklı olduğumuz bir meselede kimseye pabuç bırakmayız” dedi ve uzun süre yetkililerin meydana gelmesini bekledi.

“ÇETİNKAYA VE KAHVECİ SAVAŞI SULHA DÖNDÜRDÜLER” 
Esenler Belediyesinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için kurduğu Barış Ekmeği sahnesi savaş nedeni olmak üzereyken araya giren, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Çetinkaya, telefonla ulaştığı İYİ Parti meclis üyesi Lütfü Kahveci diyaloğu olası bir savaşı sulha döndürdüler. Çetinkaya, “yapılan işin doğru olmadığını, doğru olanın İYİ Parti ilçe başkanıyla konuşularak müsaade alınmasıydı “ dedi. Çetinkaya’nın bu yaklaşımına iyi partililerde gayet samimi bir tavır sergilediler.
  • Esenler İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Lütfü Kahveci, “biz kimseyle kavga yapmak gibi bir düşüncede değiliz. Bizlere yakışan anlayışlı olmaktır. Her ne kadar birileri bizlere rahatsızlık vermek isteseler bile biz her zaman hoşgörülü olacağız.  Sayın Başkanla görüştük ve ortada bir yanlış anlaşılma olduğunu, yanlış bir hareket olduğunu söyledi ve konuyu tatlıya bağladık” dedi.


  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli