Esenler Meclisinde Şerefsiz Gerginliği

Esenler Meclisinde Şerefsiz Gerginliği

Esenler Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısının birinci birleşiminde AKP Belediye Başkan yardımcısı Osman Gökcebaş ile İYİ parti meclis üyesi Mikail Karapınar arasında gergin anlar yaşandı.

KARAPINAR, “İSPATLAMAYAN ŞEREFSİZDİR”
Esenler Belediye meclis toplantısında İYİ Parti Meclis Üyesi Mikail Karapınar, gündem dışı söz alarak cumhuriyet bayramı kutlama mesajını okuduktan sonra Osman Gökcebaş’ın sözlü sataşmasına maruz kaldı. Karapınar Gökcebaş’ın sataşmasına, “ispatlamayan şerefsizdir” çıkışıyla karşılık verdi.

İyi parti meclis üyesi Mikail Karapınar cumhuriyet bayramını kutlayıp, Cumhuriyeti kuran ve ebediyete intikal eden şehitleri rahmetle andığı konuşmasının ardından AKP'lilerin yaptığı sataşma sonrası mecliste gergin anlar yaşandı.

GÖKÇEBAŞ: İTTİFAK ORTAĞINIZLA HDP’LİLERLE GÖRÜŞTÜNÜZ
Karapınar’ın konuşmasından sonra Osman Gökcebaş yaptığı konuşmada,”Sayın İYİ parti meclis üyesi cumhuriyet bayramımızı kutlaması ve Atatürk’ü anması elbette anlamlıdır ancak ittifak ortaklarıyla birlikte terör örgütü olan bir partiyle hem görüşecekler hem de cumhuriyetten bahsedecekler. İYİ parti genel başkanının bile HDP ile defalarca görüştüğünü biliyoruz” dedi.
Gökcebaş’ın bu konuşmasından sonra gerilen mecliste tansiyon yükseldi. Karapınar “Biz hiç kimseyi kırmızı halılarla karşılamadık, terörist başını televizyonlara çıkarmadık. HDP ile kim görüştüyse şerefsizdir bunu ispatlamayanda şerefsizdir” diyerek tepkisini gösterdi. CHP meclis üyeleri ise her iki tarafın hakaret sözlerine sessiz kalarak gelişmeleri izlediler.
Bakalım bu kelime nasıl bir yere varacak...CHP'liler bu kelimenin neresinde diye düşünenler var!



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli