Esenler MHP Suriye Türkmenlere kucak açtı

Esenler MHP Suriye Türkmenlere kucak açtı

MHP Esenler ilçe Başkanı Hakan Özel, Suriyeli Türkmen sığınmacıları, ilçe merkezinde ağırladı. Özel, “Suriye’de meydana gelen iç savaştan dolayı ülkemize gelen Türkmen kardeşlerimizin

MHP Esenler ilçe başkanlığını 100 kişilik Suriyeli Türkmen ziyaret etti.  İlçe Başkanı ve teşkilat üyeleri misafirleri ile yakinen ilgilendiler, MHP ,ilçe merkezinde Çaylar içildi ve MHP İlçe başkanı ve yönetimi Türkmenleri bağırlarına bastılar.

MHP Esenler ilçe Başkanı Hakan Özel , “Suriyeli Türkmenler bu vatanın öz evlatlarıdır, kendileri bizlerin kardeşleridir. Onları dinledik ve sorunlarına çare olmak için elimizden ne gelirse yapacağız” dedi.

Suriyeli Türkmen sığınmacıları: bizler Suriye Türkmenleri olarak, ülkemizde meydana gelen savaştan dolayı anavatanımız Türkiye'ye sığındık, bugün Esenler MHP İlçe başkanlığına geldik.  Suriye’den Esad zulmünden kurtulmak için geldiğimiz anavatanımız ve yüce Türk milleti bizlere kucak açtı, yaramıza merhem oldu, ekmeğini bizlerle paylaştı. Misafirperverlikten dolayı yüce Türk halkına ve anavatanımıza minnettarız” dediler.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı