Esenler MHP İlçesinden Kahvaltılı İstişare Toplantısı

Esenler MHP İlçesinden Kahvaltılı İstişare Toplantısı

Esenler MHP İlçe Başkanı Hakan Özel ve yönetim kurulunun 28 Kasım Pazar Günü Esenler Kültür Merkezinde düzenlediği kahvaltılı toplantıya yoğun katılım sağlandı. TBMM Başkan Vekili Celal Adan, Kamuoyu

Kahvaltılı toplantıya TBMM Başkan Vekili Celal Adan, Avrupa Türk Fedarasyon Başkanı İstanbul Milletvekili, Cemal Çetin, İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Eski İlçe Başkanları, STK Temsilcileri Muhtarlar ve teşkilat üyeleri katıldılar…

Gerçekleşen kahvaltılı toplantıda açılış konuşmasında, MHP İlçe Başkanı Hakan Özel, İlçe teşkilatının hazırladığı kahvaltının, Güçlü siyaset, Lider Türkiye, hedef 2023 başlıklı “İstişare Toplantısı” olduğunu söyledi ve bizler bir büyük davanın temsilcileriyiz diyerek selamlama konuşmasını yaptı.

TBMM Başkan Vekili Celal Adan ise genelden yerele birçok konuyu teşkilatıyla paylaştı. dış politika üzerinden Kılıçdaroğlu’nu Irak ve Suriye tezkeresine hayır dediği için hain ilan ettiklerini söyledi ve  Kılıçdaroğlu’nun Atatürk’ün partisine yakışmadığını söyledi.

Atan konuşmasına, Ergen seçim olmayacağını ama tüm ilçe teşkilatlarına her eve gitmeleri yönünde talimat verdi. Yapılan anketlerin sahte olduğunu ve anket şirketlerini yalancılıkla suçladı.  Salona dönerek “aranızda bulunan birine anket konusunda bir görüşte bulunan varsa söylesin, var mı aranızda bir kişi” dedi ve Millet ittifakına yüklenerek konuşmasını sürdürdü.



 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı