Esenler Koronavirüsle kafa buluyor - Böyle önlem alıyor!

Esenler Koronavirüsle kafa buluyor - Böyle önlem alıyor!

Esenler’de yaşayanlar Koronaviris konusunda yetkililerin yaptığı tüm uyarılara rağmen sosyal mesafe kuralına uymadıklarının görüntülerini kamuoyu ile paylaşıyoruz… Esenler Kaymakamlığı bünyesinde kurula

Esenler Kaymakamlığı bünyesindeki Hıfzıssıhha Kurulu, Esenler Koronaviris önlemleri için cumhuriyet meydanına girişi kontrol ediyor ama semt pazarlarında durum çok kötü.
Semt pazarlarında ki bu görüntülerden sonra AKP’li cumhurbaşkanının hafta sonları, iki günlük aldığı, sokağa çıkma yasağının ne anlamı var?  Veya Esenler Belediyesinin, zabıta ekiplerinin, sağlık çalışanlarının aldığı önlemlere ve bilim adamlarının uyarılarına gerek yokmuş, Esenler halkı kendi kurallarını uyguluyor.

“ VİDEOYU İZLEDİKTEN SONRA BİR DEĞİL BİN KERE DÜŞÜN!!!”
Bilim adamları söyledi biz gazeteciler yazdık, Televizyonlar yayınladı, “ Koronavirüs salgınında en riskli ilçe”  olduğunu. Yazdık ve sokaklarda gördüğümüz herkese “Esenler’de vaka ve ölü sayısı fazla, konulan kurallara uyun” söyledik “virüsü yenmek kolay, cehaleti yenmek zor” bu görüntülerden sonra, bu videoyu izledikten sonra Esenler’de yaşayan her bireyin bir kere değil, bin kere düşünerek, aynaya bakarak öz eleştiri yapmasını istiyoruz. Bin kere düşün ama çocukların için düşün, çok düşün ama başımıza gelebilecek felaketin boyutunu düşün. Yine düşün ama iyi düşün başımıza gelecek felakete senin, benim kural tanımaz, topluma saygı duymaz kafa yapımızın neden olduğumu, bu vebalin altından kalkamayacağını”

"NE OLUR ÇOK İYİ DÜŞÜN…”EVDE KAL- SOSYAL MESAFEYE DİKKAT…”



  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli