Esenler Kızılay Şube Başkanı Ekmek Dağıttı...

Esenler Kızılay Şube Başkanı Ekmek Dağıttı...

Esenler Kızılay Şubesi Başkanı Abdurahman Bölük, Bir önceki dönem AKP Esenler Belediye meclis üyesi İdris Topdağ ve Esenler Belediye Başkan danışmanı Abdullah Aksu, Esenler Kemer Mahallesinde hayırsever fırın sahibin

Koronavirüs salgını nedeniyle 2 günlük sokağa çıkma yasağının uygulandığı İstanbul’da, yasağın açıklandığı saatlerde insanlar büyük bir karışıklık yarattılar. Esenler’de de durum diğer ilçelerden farksızdı fırınların önünde, marketlerde ve alışveriş yapılan her yerde büyük izdiham yaşanmıştı.

Esenler Kızılay Şube Başkanı Abdurahman Bölük beraberinde AKP’li arkadaşları İdris Topdağ  ve Abdullah Aksu ile birlikte, evinden çıkamayan, ekmek almakta zorlanan ve bazı nedenlerden dolayı zaruri ihtiyacı olan vatandaşların imdadına koştular. Bir hayırsever fırın sahibinin verdiği Ekmekleri dağıttılar.

 Amacı hiçbir ayrım gözetmeksizin insanların acısını önlemek, vatandaşların ayrım yapmadan yaralarını sarmak ve hafifletmek olan Kızılay’ımız, bugün Esenler’de sokağa çıkamayan vatandaşlara ekmek dağıttı.

VATANDAŞLAR KIZILAY’IN DAHA ÇOK HİZMET VERMESİNİ BEKLİYOR

Esenler halkı, İnsanların hayatını ve sağlığını korumak, kişiliklerine saygı gösterilmesini sağlamak ve insanlar arasındaki karşılıklı anlayış, dostluk, saygı, işbirliği ve sürekli barışı getirmek olan Kızılay’ın bu anlamlı ve zor günlerde yaptığı çalışmalarının devamını bekliyorlar. Tüm yurttaşlarımızın, insancıllığın, tarafsızlığın ve barışın simgesi olan Kızılay’ın faaliyetlerini tüm topluma yaymasını kapı kapı gezerek alışveriş, temizlik ve sağlık kontrolleri gibi ihtiyaçları karşılamasını ve Kızılay’ın vatandaşlara hizmet vermesini istiyorlar.