Esenler Kemer Caddesi Prestiji- Tek Yönlü Trafik

Esenler Kemer Caddesi Prestiji- Tek Yönlü Trafik

Esenler Belediyesi ilçenin altyapı ve ulaşama yönelik çalışmalarına bir türlü çözüm üretemiyor. Esenler Kemer mahallesinin en büyük caddesi olan Kemer Caddesinin de Prestij yol yapımına

Daha önceleri Esenler Belediye Başkanı Göksu’nun Esenlerin birçok ara sokaklarında, caddelerinde uyguladığı Prestij yol" projesi fazla tutmadığı gibi bazı tatsızlıklarında yaşanmasına neden olmuştu. ilçedeki caddeler yenilenerek modern bir görünüme kavuşuyor diye düşünülen bu projenin uygulandığı sokak aralarında evini taşımak isteyenleri veya evine eşya getirmek için indi bindi yapanların karşılıklı kavgaları şikayet konusu olmuştu.  
 
Esenler Kemer mahallesinin en büyük caddesi olan Kemer Caddesinin de Prestij yapımına başlandı. Esnaf ve vatandaşları bu uygulaman hayata geçmesinden sonra sorun yaşayacaklarını söylediler.  
 
 Konuştuğumuz vatandaşların Prestij Cadde ile ilgili düşünceleri şöyle . "Öncelikle bu Prestij Caddesi nedir?" diye soran sordular, "bu çalışma Bittiğinde Yeşil alan yaratılacak mı? Bisiklet yolu olacak mı? Prestij caddesi dubalarla kapatıldı. Dubalar o yolda kalacak mı? Prestij caddesi sadece yol ve zemin olarak değil de çevresinde ki binalarda yaşayan insanlar, iş yerleri, esnaf da düşünülmesi gereken, tamamı prestij caddesi olacak bir uygulama mı olacak? Yarın cadde üzerinde iş yapan, çalışan esnaf dükkanına mal indirirken, birileri ev taşırken yaşanılacak olumsuzluklar düşünüldü mü?” dediler.
 


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı