Esenler Kazımkarabekir 1 Mayıs İçin Balkonlarda!

Esenler Kazımkarabekir 1 Mayıs İçin Balkonlarda!

Esenler 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü balkonlarından kutladı.Kazımkarabekir Mahallesi sakinler saat 21’i gösterdiğinde, genci, yaşlısı, ev hanımı, emeklisi kim varsa sokağa inmedi ama balkonlara çıktı. S

Tüm dünyada dayanışma ve haksızlıklarla mücadele günü olarak kabul edilerek çeşitli kutlamaların yapıldığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, corona virüsü salgını tedbirleri kapsamında 31 ilde ilan edilen 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına denk geldi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, korona virüs salgını tedbirleri kapsamında bu yıl sokaklarda kutlanamadı. İşçi sendikaları, sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı vatandaşlara, '1 Mayıs akşamı balkonlardayız' çağrısında bulundu.

1 Mayıs Sloganlarla Kutlandı- Kahramanlarımız Alkışlandı
Kazım Karabekir Mahallesi 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü müzik eşliğinde kutladı, emekçi kahramanlarımızı yürekten alkışladılar.  İşçi ve emekçileri balkondan alkışlayan vatandaşların sosyal mesafeyi de koruduğu gözlendi. Türkiye genelinde olduğu gibi, Esenle Kazım Karabekir Mahallesinde de vatandaşlar 1 Mayıs'ı balkonlarda kutladı. Saatler 21.00'u gösterdiğinde alkış tutan vatandaşların sosyal mesafeye de dikkate aldığı gözlendi. Öte yandan balkonlardan çalınan müzikle sokak şenlendi, alkışlar yankılandı, dayanışma ve birliktelik fotoğrafı verildi.  


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı