Esenler Kaymakamı Karataş'a Helal Olsun'

Esenler Kaymakamı Karataş

Esenler Atışalanı semt sakinleri bir apartmanın bahçesine akan lağım suyunu şikayet etmedikleri makam bırakmadılar ama hiçbir yetkili soruna eğilmedi. Vatandaşların şikayetini değerlendiren ve sorunu çözmek i&ccedi

Esenler Atışalanı Aylardan beri sokağa akan lağım suyu yüzünden çile çekti. Vatandaşlar gitmedikleri yer, müracaat etmedikleri makam bırakmadılar. Vatandaşlar sorunun çözümü için Esenler Kaymakamına müracaatta bulundular. Esenler Kaymakamı Adil Karataş, olaya el koydu,  sent sakinleri Kaymakam Karataş’a teşekkür ettiler ve “HELAL OLSUN KAYMAKAMIMIZA” dediler.

Vatandaşlar şikayet ettiler, biz haber yaptık, yetkilileri uyardık ama yetkililer ilgisiz kaldı.  En son konuyu Esenler Kaymakamı kalem müdürü Medi Daş’a bildirdik.


Sorunla ilgilenen ve sorunun çözümü için gerekli talimatları veren Sayın Esenler Kaymakamımız Adil Karataş’a ve yapılan şikayeti dikkate alarak Kaymakamımıza gerekli bilgileri veren Sayın Kaymakamlık kalem müdürü Medi Daş’a duyarlılıklarından dolayı Esenler halkı adına teşekkür ederiz.  


 “Atışalanı’nı Pislik Götürüyor, Yöneticiler Umursamıyor”

31 Temmuz 2019 başlıklı haberimizin linki…

http://www.7-24esenlerhaber.com/haberdetay/Atisalani-ni-Pislik-Goturuyor-Yoneticiler-Umursamiyor/6614

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli