Esenler Kaymakam Yeni Yıla Halkı ile Girdi.

Esenler Kaymakam Yeni Yıla Halkı ile Girdi.

Halkın kaymakamı istirahat etmeden, dinlenmeden yılbaşından bir gece öncesi halkı ile buluştu.

 

 

 

 

 

 

www.7-24esenlerhaber.com

Halkın kaymakamı istirahat etmeden, dinlenmeden yılbaşından bir gece öncesi halkı ile buluştu. Esenler atışılanındaki Görme Engelliler Derneğinde halkın kaymakamı engelli vatandaşları ile yeni yılı kutlayarak engelli, engelsiz ayrımı yapmadan 2012 yılı kutlama mesajını en içten duygularla gazetemiz aracılığı ile halkımıza bildirdi.


Halkın Kaymakamı Nazım Madenoğlu Engelli vatandaşlarımla birlikte olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Onlarla birlikte olup dertlerine çözüm aramak benim görevimdir. Bu işleri yapmaktan da zevk alıyorum. Bakın yaptıkları bu güzel organizasyonla gönüllerince eğleniyorlar. Bundan daha büyük bir mutluluk olur mu?

Gamın tasanın unutulduğu bir gecede engelli vatandaşlarımın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Yeni yılın mutluluklar, sağlıklar ve esenlikler getirmesini diliyorum. Ayrıyetten sadece Esenlerli vatandaşlarımın değil tüm halkımızın 2012 yılını kutluyor mutluluk bolluk ve bereket getirmesini diliyorum.


Daha sonra Dernek Başkanı Ali Urlu, Kurs hocalarından Ali Doğan ve Özkan Altınay ise Kaymakam Bey’in böyle güzel bir gecede kendilerini yalnız bırakmamasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Başkan Urlu, bir günde olsa engelliliğimizi unutup gönlümüzce eğlendik. Bizleri bu mutlu gecemizde yalnız bırakmayan Kaymakamımıza, Yunusemre İÖO Öğretmenlerinden Ergun Ustaya, engellilerimize ve ailelerine teşekkür eterim dedi.


 



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı