Esenler Kaymakam Şahin, Batman Valisi oldu

Esenler Kaymakam Şahin, Batman Valisi oldu

Yaklaşık 2 yıldır Esenler’de görev yapan ve yaptığı işlerle Esenler halkının gönlüne taht kuran Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin terfi yaptı, yeni valiler kararnamesi ile Batman'a Vali olarak atandı,

Esenler Kaymakam Şahin, Batman Valisi oldu

Yaklaşık 2 yıldır Esenler’de görev yapan ve yaptığı işlerle Esenler halkının gönlüne taht kuran Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin terfi yaptı, yeni valiler kararnamesi ile Batman'a Vali olarak atandı,
 
Kaymakam ve Emniyet müdürü dayanmayan, geldikleri gibi giden bir ilçe Esenler. Son olarak Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin yayınlanan yeni valiler kararnamesi ile terfi yaparak Batman’a Vali olarak atandı.

Kaymakamımız Hulusi Şahin’e Esenler’de görev yaptığı süre boyunca, eğitime büyük önem verdi, bürokrasiye takıldı, uyuşturucu ile mücadele yaptı, milli ve resmi bayramlara alışılmışın dışında önem verdi, her bayramda halkla buluştu, protokole zamanında katılarak üzerine düşeni yaptı. Yaptıkları ile Esenler halkının sevgisini kazandı. Yine alışılmışın dışında, ilk defa terfi yapan birisi olarak Esenler’in tarihine geçti.
 
Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin’in Batman Valiliğine atanması ile Esenler’den Kaymakam düzeyinden Valiliğe atanan ilk isim oldu. Hulusi Şahin, Esenler’den gitmesiyle üzüntüyü terfi ile sevinci yaşattı.
Şahin, 1 Aralık 2016 tarihinde Esenler Kaymakamlığına atanmıştı, yaklaşık olarak 2 yıldır Esenler’de görev yapıyordu.

Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin’e yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederken başarılar dileriz.
Esenler Kaymakamı Hulusi Şahin’in yerine atanacak isim ise önümüzdeki günlerde belli olacak.
Hulusi ŞAHİN kimdir?
1971 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 1992 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.
1994 yılında Aksaray Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Çeşitli staj aşamalarını müteakip İngiltere’de 8 ay yabancı dil ve İngiliz Kamu Yönetimi üzerine eğitim gördü. 1997 tarihinde 84. dönem Kaymakamlık Kursunu tamamlayarak Karaman ili Kâzımkarabekir ilçesine atandı. Ardından, Ardahan ili Çıldır ilçesinde 2 yıl görev yaptı. 2001 yılında Trabzon ili Arsin ilçesi Kaymakamlığı görevine atandı.
2004 Yılında İçişleri Bakanlığı tarafından İngiltere Exeter Üniversitesi’ne “Kamu Yönetimi ve Kamu Politikaları” alanında master yapmak üzere gönderildi. “Local Education Authorities Under New Labour” adlı İngiliz Eğitim Sistemi üzerine hazırladığı yüksek lisans tezi Üniversite Senatosu tarafından “merit” (üstün başarı) derece ile kabul edildi. Ekim 2005’te yurda döndü.
2006-2009 yılları arası Adıyaman ili Besni Kaymakamlığı, 2009-2013 yılları arası Çorum ili Sungurlu Kaymakamlığı, 2013-2016 yılları arası ise Kocaeli ili Dilovası Kaymakamlığı görevini yürüttü.
2016 yılında Malezya Malaya Üniversitesi’nde Uluslararası Kamu Siyaseti ve İdaresi Enstitüsü (INPUMA) tarafından düzenlenen ”Managing Diversity in a Globalising World: The Way Forward” (Küreselleşen Dünyada Farklılıkları Yönetmek) adlı programa İçişleri Bakanlığı’nı temsilen katıldı.
1 Aralık 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 2016/861 sayılı Müşterek Kararname ile Esenler Kaymakamlığına atandı.
Evli ve 3 çocuk babası olan İlçemiz Kaymakamı Hulusi ŞAHİN, İngilizce bilmektedir.
 
Şahin’e Esenlerimize yaptığı katkılarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılı olmasını temenni ediyoruz.


  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli