Esenler İyi Parti: Korkmuyoruz, Susmayacağız, Hesap Soracağız!

Esenler İyi Parti: Korkmuyoruz, Susmayacağız, Hesap Soracağız!

Esenler İyi Parti İlçe Başkanı Şeh Ömer Kara, “İl Başkanımız Kavuncu’ya yapılan saldırı insanlık suçudur. Böyle provokatif eylemler bizi yıldırmaz, korkmuyoruz, susmayacağız ama bilsinler ki yapanlardan

“KORKMUYORUZ, SUSMAYACAĞIZ”
Esenler İyi Parti İlçe Başkanı Şeh Ömer Kara, Esenler yerel basına verdiği beyanda, İyi Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yapılan yumruklu saldırıyı kınayarak yaşananları anlattı.
Kara: Sayın İl Başkanımızın durumunun gayet iyi. Yalnız bugün il başkanımıza yapılan saldırıyı değil tüm bu şekilde yapılan saldırıların her türlüsünü şiddetle kınıyorum. Bizler kimseden korkmadan, çekinmeden, siyasi çizgimizden taviz vermeden siyasi çalışmalarımıza devam edeceğiz.
İYİ Parti İstanbul İl Başkanımız Buğra Kavuncu, Halk TV’de yayınlanan ve İpek Özbey’in moderatörlüğünü yaptığı Gündem Özel programının ardından Bakırköy’deki Halk TV binasından ayrıldığı sırada yanına yaklaşan kimliği belirsiz bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Güvenlik kamerası görüntülerinden yere düştüğü görülen Başkanımız, tekrar Halk TV binasına girdi. Kamera görüntülerinde saldırganın, Bakırköy Özgürlük Meydanı tarafına doğru kaçtığı görülüyor.



HAKKIMIZI DEMOKRATİK YOLLARDAN SONUNA KADAR ARAYACAĞIZ”
Sayın Genel Başkanımız tüm il ilçe teşkilatlarımıza çağrıda bulunarak herkesi sağduyulu olmaya davet etti. Belli ki İyi partinin yükselişi birilerini bayağı korkutmuş ve rahatsız etmiş. Bizler yargıya güveniyoruz ve bu işin peşini bırakmayacağız, hakkımızı demokratik yollardan sonuna kadar arayacağız. Birilerinin yaptığı gibi yapmayacağız, sokak ağzıyla, kahvehane kültürüyle siyaset yapmayacağız, birilerinin yaptığı gibi ayrıştırıcı dili kullanmadan emin adımlarla iktidara yürüyeceğiz.
“ÜLKEYİ YÖNETENLER BU YARATIKLARI CESARETLENDİRİYOR”

Genel Başkanımız Meral Akşener’in il il gezerek halkın sorunlarını dinlemesinden sonra bizlere yapılan saldırıların organize bir şekilde devam etmesi bizleri yıldırmaz, çalışmamızı daha da coşkulu yapmamızı tetikler. Ülkeyi yöneten zihniyetin bu işlerin yapılması için ön açan beyanlar vermesi ve ayrıştırıcı dil kullanması bu yaratıkları cesaretlendirdiğini biliyoruz. Özellikle sayın Cumhurbaşkanının Genel Başkanız için “daha neler olacak neler “söylemi nedenlerden biridir.

Son olarak yapılan bu saldırıyı İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı olarak şiddetle kınıyorum ve bu tarz saldırıların hiçbir İyi Partiliyi yıldırmayacağını herkes bilsin” dedi.



  • Cumartesi 29.7 ° / 20 ° Güneşli
  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli