Tarih: 21.01.2021 23:57

Esenler İyi Parti İlçe Başkanından Gelecek Partisine Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in



 İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan’la gelecek partisi Esenler İlçe Merkezi'nde şiddete karşı birlik ve beraberlik içinde karalı adımlar atmalıyız diyerek açıklamada bulundular.

İyi parti işçe başkanı Ömer Kara: Bugün görülen manzara ve yaşanılanlar hiç hoş değil, bugünün Türkiye’sine yakışmıyor.  Böyle saldırılar karşısında birlik olmalıyız. Bu saldırı geleceğin aydınlık değil karanlık olacağını, barışın değil kavganın önümüzdeki günlerde tırmanacağının habercisidir. AKP’nin demokrasiye inanmadığını ve iktidarının devamı için insanları kutuplaştırıp ayrıştırarak siyaset yaptığına şahit oluyoruz.


Genel Başkan Yardımcınız Selçuk Özdağ’a yapılan saldırı demokrasiye yapılan aşağılık bir saldırıdır. İyi parti olarak böyle iğrenç saldırıları şiddetle kınıyoruz, gelecek partisine geçmiş olsun diyoruz.  AKP dönemi işsizliğin yoksulluğun ve sokak terörünün en etkin olduğu ve korku imparatorluğun olduğu bir dönem oldu. Bizler ülkenin bu durumundan endişeliyiz ama umutsuz değiliz. Yalanla ülke inşa ettiler, halkı kandırdılar ama onları da “kendileri söyledi” birileri kandırdı. Tekrar söylüyorum yapılan  saldırı siyasete, ülkenin geleceğine ve demokrasimize yapılmıştır. Saldırıyı yapanlar ve destek olanları bir kere daha kınıyorum” dedi.


“HESAP SORULACAKSA SORARIZ- KONUŞULACAKSA KONUŞURUZ”
Gelecek Parti Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, “ Tüm siyasi partilerin bu yapılan iğrenç olayı kınamasını bekliyorum. Bizler 3-5 tane sokak serserine meydanları bırakmayacağız, ülkemizin geleceğini, çocuklarımızın yarınlarını birilerin kirletmelerine izin vermeyeceğiz. Ülkenin gerçeklerini dün nasıl korkmadan, çekinmeden söylüyorduysak, bugün yarın ve ileri günlerde de daha yüksek sesle söyleyeceğiz. Bizler ülkenin menfaatleri neyse onu her demokratik platformda susmadan konuşacağız. Bizim kimseden korkumuz yok, verilecek bir hesap varsa halkımıza o hesabı veririz. Hesap sorulacak olanlara da ülkemizin ve halkımızın adına kimse merak etmesin o hesabı eğilmeden bükülmeden soracağız” dedi.


 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —