Esenler İşitme Engelliler 2. Olağan Kongresi'ni Yaptı

Esenler İşitme Engelliler 2. Olağan Kongresi

Esenler İşitme Engelliler Derneği Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık görevini yürüten Remziye Ceylan, Genel Kurula katılan üyeler tarafından yeniden başkanlığa seçildi.


Esenler İşitme Engelliler 2. Olağan Kongresi'ni Yaptı
 
Esenler İşitme Engelliler Derneği Olağan Genel Kurulu'nda başkanlık görevini yürüten Remziye Ceylan, genel kurula katılan üyeler tarafından yeniden başkanlığa seçildi.

Esenler İşitme Engelliler Derneği'nin 2. Olağan Kongresi Dernek Merkezi'nde gerçekleştirildi. Saygı duruşu ile başlayan kongrede Divan Başkanlığı'na Önder Yılmaz Mengene, Süleyman Kahveci ve Halil Ekmekçi seçildi.

Kongre'nin sonunda teşekkür konuşması yapan Remziye Ceylan şunları söyledi, “Göreve geldiği günden bugüne kadar işitme engellilere ve diğer engelli vatandaşlarımıza imkânlar ölçüsünde dayanışma halinde zorluklarla mücadele ediyoruz. İki dönemdir başkanlık yapıyorum. Şu ana kadar derneğimize katkıda bulunan özverili çalışmalarından dolayı yönetim kuruluma ve tüm duyarlı yurttaşlarıma teşekkür ederim. Yeni yönetici arkadaşlarıma da başarılar dilerim. Bana ve yönetimime tam destek veren, dernek üyelerimize de teşekkür ederim”dedi.

Esenler İşitme Engelliler Derneği Yönetim ve Denetim kurulları şu isimlerden oluştu:




  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli