Esenler İlçe Kongresinde Kayanın Rakibi Bülent Öğüt –Kazanan Faşizm

Esenler İlçe Kongresinde Kayanın Rakibi Bülent Öğüt –Kazanan Faşizm

CHP Esenler İlçe kongresinde iki değil üç aday yarıştı. Divan başkanı Ensar Öğüt Ütebay’ın yanında yer aldı ve provokatörlük görevini başarılı bir şekilde tamamladı, taraflı davrandı

Ensar Öğüt'ün ve İBB’den kaymak yemeyi bekleyenlerin adayı sağcı Ütebay,  sözünün eri olmayan, söylediği sözleri inkar eden birisi olduğunu bir kere daha gösterdi.  Bu topluluk bir araya geldiler ve Ütebay’ı yalnız desteklemekle kalmadılar, kürsüden konuşan parti emekçilerinin sözlerini çarpıtarak her türlü dalavereye başvurdular.

 
KAYA'NIN RAKİBİ ÜTEBAY - ENSAR ÖĞÜT- FAŞİZM’Dİ

CHP Esenler İlçe kongresinde Hak - Hukuk- Adalet katledildi, yürekleri sol, fikir ve söylemleri halkçı olanlar üzerinde büyük baskı kuran adalet yoksunu Ensar Öğüt, görev adamlılığı anlayışı ile görevini yerine getirdi. Solun adayı Cemal Kaya’ya kaybettirdi, solun düşmanı sağcı aday Ütebayın kazanmasına en çok katkı sunan kişi oldu.  CHP Esenler ilçe kongresinde, yaşasın faşizm, yaşasın diktatörlük sloganları atılmaması büyük eksiklik olarak CHP Esenler sayfalarına yazılacak.
 
SOL KAYBETTİ… FAŞİSTLER İKTİDAR OLDU
Video görüntülerinde, CHP Esenler İlçe Kongresi'nde ortalığı fena halde karıştıran Ensar öğüt olduğunu göreceksiniz. Esenler ilçe kongresinde  İBB Başkanvekilinin ve Sariyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in desteklediği Bülent Ütebay’ın  karşısında, Cemal Kaya’nın adaylığını engellemek için her yol denendi. Seçimi Ütebay değil sağcı düzenin nemacıları, arsa rantiyecileri kazandı. İBB nimetlerinden yararlanacağını söyleyen, İBB’de kaymak var ve bu kaymağı birlikte yiyeceklerinin sözünü delegeye veren, iş alımı için vaatlerde bulunan feodal ağalar kazandı.
Eski gençlik kolu başkanı Aydın Kaya sol söylemlerle CHP içinde kümeleşen faşistlerin kulağını çekti, Aydın Kaya’nın sözleri sağcı devşirme İlçe başkanı Ütebay’ın ve faşist kafalı Ensar Öğüt’ün kalbine hançer gibi saplantı ve bu sözler çarpıtılarak salonda arbede çıkarıldı.

ÜTEBAT, BUNDAN SONRA BAKALIM KİME G….Ç…RECEK...
AYDIN KAYA, BAKIN NELER SÖYLEDİ… Divan Başkanı Ensar Öğüt, işin iç yüzünü bilmediği halde bakın Ütebay’ı nasıl savundu ve söylenen sözleri çarpıtarak salonu karıştırdı. Kaya’nın Ütebaya yönelik sözleri şöyle: Sen genel başkanımız için “bu adam genel başkanlık yaptığı sürece bizim başımız yerden kalkmaz. Sen geçen dönem il kongresinde, İl başkanlık yarışında Cemal Canpolat’ın listesini destekledin ve o kongrede kazandığınızı zannederek bir futbol takımı amigosu gibi elini havaya kaldırarak “NASIL G….çirdik diye bağırdın. Sana yazıklar olsun. Şimdi soruyorum o gün kime g…çirdin…bundan sonra bakalım kime  g….çireceksin. Bu sözleri söyleyen Sosyalist birisine, Ütebay’ın cevap vermesi beklenirken Ensar Öğüt ceza kesmeye kalkıştı. Halbuki söylenen sözlerin doğruluğunu, o sözlerin ve el kol hareketinin yapıldığını kendi yönetiminde ki arkadaşları defalarca herkese anlattığı halde Ütebay, inkar politikası yaptı, Ensar Öğüt inkarı onayladı…


BİZ GAZETECİLER BÖYLE DÜŞÜNÜYORUZ- SİZ NE DÜŞÜNÜRSENİZ DÜŞÜNÜN…
Bizler gazeteci olarak kongre sürecinde verilen sözleri takip edeceğiz. Yapılan çirkinlikleri yazacağız. Kimlerin neler yaptığını, yapılan desteklerin ne amaçla yapıldığının takipçisi olacağız. Günümüzde medyanın büyük çoğunluğu, egemen ideolojiyi yansıtırken; bizim gibi tarafsız medya ise toplumun farklı kesimlerini temsil edebilmek için tüm tehlikeleri göğüsleyerek mücadele ediyorsa biraz saygılı olunmalı. Bizler her türlü eleştiriye açık, kimliğinden taviz vermeyen, yanlışa yanlış diyenleriz. Doğruyu savunan, emeği gasp edilenlerin, ötekileştirilenlerin, kimliklerinden dolayı hor görülenlerin yanında yer alanlarız.  Liberal felsefeden beslenenlerle bizi kimse aynı kefeye koymasın, yan yana getirmesin. Biz bu düzenin karşıtlarıyız, Ütebay ve Ensar Öğüt gibiler, hatta Aksu ve Genç gibiler ise bu düzenden nasıl nemalanırız diye düşünenlerdir. Bizim ötekimiz yok, kim veya hangi görüş yanlış yaparsa yazarız.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı