Esenler İYİ partiden polis haftası standına ziyaret

Esenler İYİ partiden polis haftası standına ziyaret

Esenler Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü dolayısıyla Esenler Cumhuriyet Meydanında stant kurdu. Kurulan stantta, İlçe Emniyet Müdürlüğün&u

Esenler Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 177. yıl dönümü dolayısıyla Esenler Cumhuriyet Meydanında kurulan standını Esenler İYİ parti İlçe başkanı ve yöneticileri ziyaret ettiler ve teşkilat mensuplarına hayırlı olsun temennisinde bulundular.
 

Esenler Emniyet Müdürlüğünün Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümünü ve Polis Hafta nedeniyle kurulan standına Esenler İYİ parti İlçe başkanı Ş.Ömer Kara, ziyarette bulundu. Kara “Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için görev yapan, polislerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Gerek yurdumuzun dört bir yanında  ve gerekse İlçemizde  hiç bir zorluktan çekinmeyip  bütün özverileri ile görevlerini ifa eden polislerimize partim adına teşekkür ederiz.  Görevlerini insan sevgisiyle yerine getirmekte olan vatanı ve milleti uğruna canlarını dahi vermekten sakınmayan  tüm emniyet mensuplarını takdir ve sevgiyle selamlar, Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümünü ve Polis Haftalarını kutlarım” dedi.
 
Etkinliklerin devam edeceğini aktaran Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı stanttaki görevli memurlar; "Teşkilatımızın kuruluşunu bütün halkımızla paylaşmak için burada bir stant açtık. Bu stantta arkadaşlarımızın çalışmalarını gösteren broşürler, tanıtımlar ve diğer etkinliklerle vatandaşımıza hizmet etmek için nasıl farklı yöntemler kullandığımızı göstermeye çalışıyoruz. Türk Polisi'nin genel gayesi devletine karşı her türlü faaliyetin önüne geçmek, vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlamak. Bunun için arkadaşlarımız; 24 saat nasıl çalıştıklarını, neler yaptıklarını, ne tür faaliyetler içerisinde bulunduklarını bu hafta içerisinde anlatıyorlar. Kutlamalarımız devam edecek" dediler.


 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli