Esenler İYİ Partililer Şehitler Abidesi'ni ziyaret etti

Esenler İYİ Partililer Şehitler Abidesi

Çanakkale programı kapsamında İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara ve Esenler parti teşkilatı üyeleri Şehitler Abidesi’ni ziyaret etti.

İYİ Parti Esenler ilçe başkanı Ömer Kara, Esenler Millet ittifakı Belediye başkan adayı aynı zamanda İBB Mahalli idareler koordinatör yardımcısı Mustafa Yılmaz, Esenler belediye meclis üyesi Mikail Karapınar ve ilçe yöneticileri ile birlikte parti üyeleri 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106’ncı yıl dönümü nedeniyle Tarihi Gelibolu Yarımadası’ndaki Şehitler Abidesi’ni ziyaret ettiler.

Daha sonra Çanakkale Şehitler Abidesi önünde yoğun kalabalıkla buluşan İYİ Parti Esenler ilçe teşkilatı, Şehitler Abidesi önünde Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan genel başkanları Akşener’le ve partililer ile birlikte saygı duruşunda bulundular. Akşener ve partililer daha sonra şehitlikte dua ettiler. Şehitler Abidesi’nin çevresinde şehitler Abide'sını ziyaret eden Akşener ve parti teşkilatı, buradaki vatandaşlarla sohbet edip, fotoğraf çektirdiler. Ardından da İstanbul’a-Esenlere dönmek üzere yola çıktılar. 

 



  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli