Esenler İYİ Parti'den İhtiyaç Sahiplerine Erzak Yardımı

Esenler İYİ Parti

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara ve yönetim kurulu ihtiyaç sahibi 300 aileye erzak kolisi dağıttı. Kara, “İYİLİK VAKTİ” oluşumu altında gerçekleştirilen yardımların “arkası gelecek

Ramazan ayı nedeniyle, ihtiyaç sahibi vatandaşların Ramazan ayını bir nebze de olsa rahat geçirmelerine destek vermek amacıyla çalışma başlatan  İYİ Parti Esenler Teşkilatı, tespit ettikleri ailelere,  bir ailenin temel erzak ihtiyacını karşılayacak şekilde hazırlanan yaklaşık 300 ramazan kolisini dağıttı.

Ömer Kara, “ bizleri yalnız bırakmayan ve yapılan yardımlara destek sunan değerli vatandaşlımıza teşekkür ederim. Ramazan ayı dini açıdan çok önemli bir ay olmasının yanı sıra sosyal açıdan da yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörünün ön plana çıktığı en önemli aydır. Bizler de üzerimize düşen görev ve sorumluluğu yerine getirerek, ramazan ayında da vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz.” dedi.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Ömer Kara, yardımın gizliliği ilkesiyle hareket ettiklerini söyleyerek,  yardımlaşmanın dini ve sosyal bir görev olduğunu, amaçlarının yardım yapıldığını göstermek değil bir vatandaşın derdine derman olmak olduğunu ifade etti. Bu doğrultuda ”bir elin verdiğini diğer el görmesin” anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Kara, “Bize başvuran, ya da arkadaşlarımızın tespit ettiği ihtiyaç sahibi 300 ailemize yardımları ulaştırdık” dedi.
Kara, İYİ Parti tarafından ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırdıkları erzak kolilerinin, dağıtımında mahalle komisyonlarının görev aldığını belirtti ve o arkadaşlarımıza da teşekkür ederim dedi.    Her hafta 1000 koli hazırlayarak gerçek ihtiyaç sahiplerine, partisine bakmadan, ayrıştırmadan ulaştıracağını söyledi.

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli