Esenler İYİ Parti Meydanın Tek Hakimi

Esenler İYİ Parti Meydanın Tek Hakimi

İYİ parti Esenler İlçe teşkilatı 24 Hazıran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe başkanı Necdet Kiracı,

Esenler İYİ Parti Meydanın Tek Hakimi
İYİ parti Esenler İlçe teşkilatı 24 Hazıran 2018 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe başkanı Necdet Kiracı, Başkan yardımcıları, kadın ve gençlik kolları, Esenler Cumhuriyet meydanına stant kurarak, ülkenin AKP zulmünden kurtuluşu ve ülkenin normalleşmesi için yoğun bir tempoda çalışıyorlar.
 
İlçe başkan yardımcısı, eski eğitimci Recep Özkan, “Cennet annelerin ayağının altındadır” Meral Akşener bir annedir ve cumhurbaşkanı adayımızdırTürkiye'mizin iyi olması için İYİ partiye herkesin omuz vermesini istiyorum. ülkemizde vatanını seven ve vatanına bağlılık gösteren herkesin yaşamı iyi geleceği aydınlık olsun istiyoruz. İktidarın zulmünden kurtuluşun, cumhuriyetimizin ve cumhuriyet değerlerimizin hayat bulmasının adresi İYİ Partidir” dedi
 
“İYİ parti iktidarında tüm bu olumsuzlukların ve haksızlıkların hesabını soracağız”
Özkan, “Partimize yoğun ilgi var. İnsanlarımız çare arıyor, o çarenin de İYİ Parti olduğunu görüyorlar. Bugün standımıza kaydını yaptırmak için gelenlerin yüzündeki ifade zulümden, baskıdan nasıl kurtuluruz endişesini taşıdığını gördüm. Ülkemiz iyi yönetilmiyor. Bakınız AKP OHAL’i ilan ederken “Üç ayda çözeriz” demişti. Geçmişe baktığımızda görüyoruz ki her darbe kendi hukukunu yaratmış. 20 Temmuz darbesi de şimdi kendi hukukunu yaratma çabasında ama bir fark var: Geçmişte darbe yapanlar sadece kendi geleceklerini güvence altına almaya çalışmışlar, şimdi ise darbe yapanlar, 20 Temmuz darbesini yapanlar sadece kendi geleceklerini değil, kendileri gibi düşünenlerin geleceklerini de güvence altına alma çabasındalar.
 
OHAL KHK’sıyla 124 binin üzerinde kamu çalışanı ihraç edilmiş, 118 binin üzerinde kamu çalışanı açığa alınmış, 33 bin öğretmen, 8 bin akademisyen ihraç edilmiş, 35 binin üzerinde sosyal medya hesabı denetlenmiş; yandaş olmayan basın susturulmuş, insanları âdeta fişliyorlar. Askerî okullar kapatıldı ve en acısı da orada okuyan tüm öğrencilere sorgusuz sualsiz FETÖ’cü damgası yapıştırıldı. İnsanda biraz vicdan olur! Muhafazakâr olduğunu iddia eden bir iktidar suçlu, suçsuz araştırma, soruşturma yapmadan insanlara iftira atıyor. İnsanlarımızı umutsuzluğa, ülkeyi karanlığa hapsettiler. Okumuş insanlarımızın çoğu işsiz, iş bulanlar da inşaat işçiliği, çobanlık gibi işlerde çalışabiliyor; bazıları bu işleri yaparken hayatını kaybetti. Okumuş ve Okul bitirmemiş insanlarımıza olmadık zülmü reva gören, işçilerimizi köleleştiren, halkımızı sefalet içinde yaşanmaya mahkum eden bu iktidardan biran önce kurtulmamız lazim. İYİ parti iktidarında tüm bu olumsuzlukların ve haksızlıkların hesabını verecekler” dedi.

 

  • Pazar 30.5 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 31 ° / 20.2 ° Güneşli
  • Salı 31.6 ° / 21.3 ° Güneşli