Esenler İYİ Parti Aşure Dağıttı- CHP'liler Bağlama Çaldı

Esenler İYİ Parti Aşure Dağıttı- CHP

Esenler İYİ Parti İlçe Başkanlığı tarafından halka aşure ikram edildi… Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen aşure dağıtımına İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Necdet Kiracı ve çok sayıda partili kat

Esenler İYİ Parti Aşure Dağıttı- CHP’liler Bağlama Çaldı

Esenler İYİ Parti İlçe Başkanlığı tarafından halka aşure ikram edildi… Cumhuriyet meydanında gerçekleştirilen aşure dağıtımına İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Necdet Kiracı ve çok sayıda partili katıldı.

İYİ Parti Esenler İlçe Başkanı Necdet Kiracı “Bu ayın Aşure ayı olmasından dolayı bugün aşure dağıttık, halkımızla sohbet ettik. Halkın sorunlarını dinledik, sorunu olmayan bir Allahın kuluna rastlayamadık, bunun için üzgünüm. Aşure dağıtmamızın İYİ olduğunu düşünüyorum, İYİ’ de oldu.

Muharrem ayında adetlerimiz gereği yapılmakta olan aşure etkinliğimizi gerçekleştirdik. Bu tür etkinlikler toplumumuzda ve milletimizde birlik ve bütünlüğün pekiştirir, millet olma hissiyatını güçlendirir. Bizler böyle etkinliklerle toplumsal değerlerimizi yaşatmak için İYİ Parti İlçe Başkanlığı olarak aşure etkinliği yaptık. Bir dahaki seneye yapacağımız etkinliğimizde daha fazla aşure kaynatacağız, emek verenlere teşekkür ederim. Hayırlısı olsun. Sağlıklı sıhhatli huzur içerisinde nice muharrem ayları dilerim ” dedi.


 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli