Esenler İYİ PARTİ Halkla Meydanda Bayramlaştı

Esenler İYİ PARTİ Halkla Meydanda Bayramlaştı

İYİ PARTİ Esenler ilçe teşkilatı Ramazan Bayramının 2. Günü Anadolu’nun yaşanmış kültürünü, Esenler Cumhuriyet meydanında yaptığı bayramlaşma etkinliği ile tazeledi

Esenler İYİ PARTİ Halkla Meydanda Bayramlaştı
İYİ PARTİ Esenler ilçe teşkilatı Ramazan Bayramının 2. Günü Anadolu’nun yaşanmış kültürünü, Esenler Cumhuriyet meydanında yaptığı bayramlaşma etkinliği ile tazeledi.
 
İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Av. Aydın Egemen, İlçe teşkilatını ziyaret etti. Egemen, İlçe Başkanı Necdet Kiracı ve Partililerle meydanda kurulan Bayramlaşma standında halkla bayramlaştı, basına açıklamada bulundular.
 
İlçe Başkanı Necdet Kiracı,”Genel Başkanımız, bayramları bayram sofrası olarak belirledi. Farklı bir şey yapmıyoruz,  geleneğimizde var olanı gerçekleşirdik. Bize atalarımızdan, dedelerimizden mıras kalan bu geleneğimizi burada yaşamak ve yaşatmaktan mutluyuz. halkın içinde olanlarız, halkla var olmak istiyorsak sevinçlerimizi, üzüntülerimizi birlikte paylaşmak ve kucaklamak zorundayız. İYİ parti halka tepeden bakmaz, halkın emrinde olan anlayışta hareket eder, iyi parti halktır, halkımızda iyi partidir. Bir günlük ara vermiştik, artık bize dur durak yok. Esasen 24 Haziranda iki bayramı bir arada yaşayacağız, bugünden herkese hayırlı olsun” dedi.  
 
Milletvekili Adayı Av. Aydın Egemen, “ Bayramlar sevinçlerin paylaşıldığı, halkımızın kaynaştığı günlerdir. Bayramlar milli kültür unsuru olarak gelenek ve göreneklerin, örf ve adetlerin, dini inanışların ve milli duygu ve düşüncelerin nesilden nesle devam edebilmesi için sosyal hayatta bir gerekliliktir. Bugün Esenler’lilerimizle bu meydanda bayramlaşmak bize gurur vermiştir. Kabalı alanlarda değil de halkın tamamıyla bayramlaşmak geleneğimizde var, biz İYİ parti olarak doğal olanı yaptık. Bu İYİ partinin tercihi değil, bizim özümüz ve gerçeğimizdir. 24 Haziren ise halkımızın zulümden, esaretten, yoksulluktan, hukuksuzluktan kurtuluşu olacaktır. Bizler o gün daha büyük ve coşkulu bayram kutlama programı hazırladık.
Bu vesile ile Ramazan Bayramımız aileleriniz için, partimiz için, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olsun” dedi.

 


  • Salı 35.2 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 36.7 ° / 22.6 ° Güneşli
  • Perşembe 39 ° / 24.2 ° Güneşli