Esenler İBB'nin Sokak'ta Sanat Var' etkinliği ile moral buldu

Esenler İBB

Esenler Cumhuriyet Meydanı İBB Kültür Daire Başkanlığı’nın düzenlediği ve tüm ilçe halkına sunduğu “Sokak’ta Sanat Var” etkinliği ile bugün neşeli dakikalar yaşadı

İstanbul’un tüm meydanlarına, köylerine ve mahallelerine kültür sanatı yaymayı hedefleyen İBB’nin etkinlikleri bu hafta da hız kesmeden devam ediyor. Bugün Esenler halkıyla Cumhuriyet meydanında buluşan İBB etkinliği, Esenlerde yaşayan vatandaşlara ilaç gibi geldi.

Pandeminin evlere hapsettiği, canlarımızı kaybettiğimiz, ekonominin halkımızı sıkboğaz ettiği, yanı morallerin sıfıra düştüğü bu zor günlerde böyle etkinliklerin fazlaca yapılmasına her şeyden çok ihtiyacımız vardı.

  
İBB, yaptığı böyle güzel organizasyonlarla binlerce müzisyenin İstanbullularla buluşmasını sağladığı gibi, sanatı ve sanatçıyı halkla buluşturmaya devam ediyor. Böyle etkinlikler halkımıza moral oluyor, kardeşlik bağlarını güçlendirerek yurttaşlarımızın yarınlara daha güzel bakmasını sağlıyor.

Bugün Esenler halkı açık havada, ücretsiz ve pandemi koşullarına uygun olarak izlediği etkinlikle biraz nefes alırken zor günler yaşayan müzisyenlere yapılan dayanışma ile destek olundu.

 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı