Esenler Hayır Platformu Her Gün Alanlarda Olacağız!'

Esenler Hayır Platformu  Her Gün Alanlarda Olacağız!

Esenler Hayır Platformundan Turgut Çatar “. Bizler Esenler Hayır Platformu olarak ve bu meseleye inanlar olarak her gün alanlarda olacağız. Bizi kimse engelleyemez, korkmuyoruz, korkutamazlar. Bakınız evet diyenlerin büyü

Esenler Hayır Platformu  “Her Gün Alanlarda Olacağız!”

Esenler Hayır Platformundan Turgut Çatar “. Bizler  Esenler Hayır Platformu olarak ve bu meseleye inanlar olarak her gün alanlarda olacağız. Bizi kimse engelleyemez, korkmuyoruz, korkutamazlar. Bakınız evet diyenlerin büyük çoğunluğu neden evet dediklerini bilmiyorlar” dedi.

Esenler HAYIR platformu üyeleri, bugün geniş katılımla alanlara inerek çalışmaya başladı. Esenler Cumhuriyet Meydanından hayır broşürü dağıtarak başlayan çalışma, Davutpaşa Caddesi, Atışalan Caddesi, K.Karabekir Mahallesinde son buldu.  Vatandaşlardan olumlu tepki alan HAYIR Platform üyeleri bundan sonra daha geniş katılımlı olarak alanlara çıkacağız diyerek açıklamalarda bulundular.
Platform kurucu üyelerinden,Aliriza Güzel ve Turgut Çatar,  Bu memleket, bu mesele hepimizin diyerek, Esenler Hayır Platformu adına açıklamada bulundular.


Aliriza Güzel, “Bugün Esenler’de çalışmaya başladık. Davutpaşa caddesinde ve K. Karabekir Mahallesinde “Hayır” broşürlerimizi dağıttık, vatandaşlara neden hayır demeleri konusunda bilgi verdik. Referandumla daha güzel yarınlar, daha aydınlık ve “Yaşanılır bir Türkiye” kurmak elimizde dedik.   Esenlerlilerin olumlu tepkisi bizleri memnun etti.
Konuştuğumuz ve elini sıktığımız insanlar, İçinde yaşadığımız belirsizliğin, kan ve gözyaşının sorumlusu olanlara, Hayır diyoruz diyerek tepkiliydiler, yine halkımız, büyük zorluklarla kurduğumuz cumhuriyetimizi ve bu memleketi bir kişiye emanet etmeyeceğiz, bunun için “hayır” diyeceğiz dediler.

Güzel“Vatandaşlarımızın korkusu olduğunu gözlemledik. Bazı insanlarımız uzattığımız broşürleri almakta tereddüt ettiklerine şahit olduk. Korkutulmuş, ötelenmiş insanlarımıza“Korkmayın, bizler buradayız, gelin bu gidişe dur diyelim” diyerek moral verdik. Yaptığımız çalışma bizleri memnun etmiştir, aldığımız tepkiler genelde olumlu oldu. Bazı vatandaşlar bizi görmekten memnun olurken bazıları ise tedirgin oldu. Bizler platform üyeleri olarak bu çalışmamızı daha da genişleterek tüm halkımıza ulaşmalıyız. Hayır diyenler olarak bir araya geldik, bizler tüm farklılıklarımızı bir kenara bırakarak, ülkemizin geleceğini ve çocuklarımızın yarınlarını düşünerek çok ama çok çalışmalıyız. Çünkü “Bu memleket, bu mesele hepimizin” dedi.
 

Turgut Çatar,” uzun ve yorucu bir çalışmadan sonra, farklı düşüncelerden ve farklı bölgelerden olan arkadaşlarla bir araya gelerek “Esenler Hayır Platformunu” kurduk. Yılmadan, ürkmeden çalışma kararı aldık. Bugün alanlardaydık. Şunu gördük, bizi halkımız bekliyordu,” nerede kaldınız? Lütfen alanlarda olunuz” dediler. Bugün yaptığımız çalışmada,“Hayır”önde olmasına rağmen vatandaşlarımızın moralsiz olduklarını gördük. Ama şunu bilsinler bu halk ülkesine, demokrasisine ve geleceğine sahip çıkıyor. Bizler  Esenler Hayır Platformu olarak ve bu meseleye inanlar olarak her gün alanlarda olacağız. Bizi kimse engelleyemez, korkmuyoruz, korkutamazlar. Bakınız evet diyenlerin büyük çoğunluğu neden evet dediklerini bilmiyorlar. Bizler sorumluluğumuzu ve görevimizi biliyoruz, bu süreçte gitmediğimiz yer, sıkmadığımız el bırakmayacağız. Şunu söylemek istiyorum, ülkem için, demokrasi için, özgürlüklerimiz için “HAYIR” diyoruz. “bu daha başlangıç mücadeleye” devam”



 


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli