Esenler Gelecek Partisinden Muhtarlara Kahvaltı

Esenler Gelecek Partisinden Muhtarlara Kahvaltı

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetimi, Esenler mahalle muhtarları ile kahvaltıda bir araya geldi. Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. İsa Mesih Şahin'in de katıldığı programda Muhtarlar yaşadıklar

Kahvaltı sonrasında ilk sözü alan Turgut Reis Mahalle Muhtarı Mustafa Güven Esenler muhtarları olarak zor şartlarda hizmet yaptıklarını, ekonomik sıkıntı içinde olduklarını söyleyerek bazı açıklamalarda bulundu. 

Sırasıyla söz alan Esenlerin mahalle Muhtarlarının en öncelikli sorunları, Sekreterlerinin olmaması, ekonomik sıkıntı çektiklerini söylediler. Suriyelilerin kira artışlarına sebep olmasını, sağlıksız yerlerde oturmalarını bunun sonucunda sosyal bir patlamanın olabileceği endişesi taşıtlıklarını dile getirdiler. Esenler’de kentsel dönüşümün biran önce başlamasını isteyen Muhtarlar, maaşlarının asgari ücretin altında olmasını ve Esenler’de yapancı uyruklu nüfusun çokluğuna değinerek, kendi memleketimizde yabancılık çekiyoruz diyerek bazı serzenişte bulundular.


Bir Muhtar ise “Birleşmiş Milletlere hoş geldiniz” diyerek konuyu özetlemesi ise Esenler gerçeğini gözlere önüne sermeye yetti.

Muhtarların sorunlarını Dinleyen Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, “ Muhtarlarımızın gününü kutluyorum. Bizler Esenler’de iktidar olmak için yola çıktık ve iktidar olacağız. Sizlerin sorunlarının nelere olduğunu sizlerden öğrendik, aslında bunlar çok kolaylıkla çözümlenecek meselelerdir. Yeşil pasaport sorununuz ve ekonomik sorunlarınız iyi ve sağlıklı düşünen yerel yöneticiler tarafından rahatlıkla çözülecek konulardır. Evet, Esenlerin yığınla sorunu var ama tüm bu sorunları yönetemeyenlerin yarattığını bilmelisiniz. Bizim iktidarımızda sorunları dert etmeden veya birilerine dert yanmadan nasıl çözeceğimizi herkes görecektir” dedi.

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, kahvaltı programında yaptığı konuşmada muhtarların gününü kutlayarak “ Tüm muhtarlarımıza halkımıza verdikleri özverili hizmetlerinden dolayı teşekkürlerimi sunarken tüm muhtarlarımıza uzun ve sağlıklı günler diliyorum” dedi..

 

  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli