Esenler Gelecek Partisinden Duayen Gazeteciye ziyaret

Esenler Gelecek Partisinden Duayen Gazeteciye ziyaret

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu üyeleri Esenlerin duayen gazetecisi ve iş adamı Fatih Dağdeviren’i makamında ziyaret etti.

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan Bölgede ilk haber gazetesinin sahibi, “Duayen gazeteci” Fatih Dağdeviren’i ziyaret etti. Ziyarette yerelden genele birçok konu konuşuldu. Esenler ortopedikler dernek başkanı Aziz Arıkan’ın ziyarete katılmasıyla söylenen sözler uzadıkça uzadı.

DAĞDEVİREN: GAZETECİ EĞİLMEYEN, BÜKÜLMEYEN KİŞİDİR

Gazetecilik mesleğinde uzun yılları geride bırakan usta kalemlerinden, Duayen gazeteci Fatih Dağdeviren, yapılan nezaket ziyaretinden memnun olduğunu belirtti ve duygularını ifade ederken yaptığı kısa konuşmada meslektaşlarına nasihat etti.
Dağdeviren, gazetecilik mesleğinde zaman sınırı olmadığını, gece gündüz haber peşinde koştuklarını, bu nedenle çoğu zaman ailelerine zaman bile ayıramadıklarını en iyi bilenlerdenim. Gazeteci, suçlunun yanında, kötülerin safında, değil, haklının yanında, kalemini adaletli kullanan eğilmeyen, bükülmeyen kişiye denir. Siyasetçi de aynı çizgilerde yürürse ve cesaretle toplum çıkarlarına hizmet yaparsa, yüreği ile bilgisini birleştirerek halk adına, ülke yararına projeler geliştirirse işte o zaman bizler huzurlu oluruz, siyasetçide adam gibi adamdır deriz” ifadelerini kullandı.


KAPLAN: ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE KOŞULLAR DAHA DA SERTLEŞECEK

Ziyarette Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan,” Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına dikkat eden esnaf dertli ve esnafın dertlerinin büyük olduğunu görüyoruz. Gelecek Partisi olarak esnafın ve halkımızın sorunlarını çözme konusunda tedbir politikaları ve ekonomik politikalar geliştirerek projelendirmeler yapıyoruz. Her geçen gün esnafımızın mali yükü artmaktadır. Pandemi koşullarını iyi yönetemeyen mevcut hükümet, esnafımızın sorunlarını görmezden gelerek vatandaşların sorunlarına çözüm üretmediğini için önümüzdeki günlerde koşullar daha da sertleşecek" ifadelerini kullandı.


  • Cuma 38.4 ° / 25 ° Güneşli
  • Cumartesi 38.1 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli