Esenler Gelecek Partisi Kongresi Ertelendi

Esenler Gelecek Partisi Kongresi Ertelendi

Esenler Gelecek Partisinin olağan kongresi ertelendi. İlçe başkanı Mustafa Kaplan önümüzdeki hafta yapacakları Esenler Gelecek Partisi ilçesi olağan kongresini, Kovid-19 salgını nedeniyle ileri bir tarihe erteledikleri

Esenler Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Kaplan, “Covid-19 pandemisi nedeniyle yapacak olduğumuz Esenler ilçe kongremizi erteledik. Yapacağımız kongrenin hazırlıkları tamamladık ancak bizler için herşeyden önemli olan insanlarımızın sağlığıdır. Son günlerde maalesef vaka artışının çok fazla olması ve salgının hızlı bir şekilde tırmanışa geçtiğini göz önüne alarak hazırlıkları eksiksiz tamamladığımız kongre kararımızı ileri bir tarihe aldık.

Özellikle İstanbul'da Kovid-19 salgınını kontrol altına alamazsak salgın korkutucu bir boyuta ulaşacaktır. Esenler ilçe başkanlığı olarak yönetim kurul üyelerimizle böyle bir ortamda kongre yapmamızın doğru olmayacağı kararında birleştik. Bildiğiniz gibi, bilim kurulunun İstanbul’da vaka sayılarının ülke genelinin yüzde 40’ı bulduğunu ve İstanbul’da ortalama vaka artışı yüzde 85’lerde olduğu açıklaması üzerine bu kararı aldık” dedi.


  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı