Esenler Fevzi çakmakta yapılan yol çalışması vatandaşı çileden çıkardı

Esenler Fevzi çakmakta yapılan yol çalışması vatandaşı çileden çıkardı

Cumhuriyet meydandaki yapılan bu küçücük kaldırım çalışması yaklaşık 45 .beş gündür bitmemesi vatandaşların tepkine neden oldu

7-24EsenlerHabver



Esenler Fevzi çakmakta yapılan yol çalışması vatandaşı çileden çıkardı

Cumhuriyet meydandaki yapılan bu küçücük kaldırım çalışması yaklaşık 45 .beş gündür bitmemesi vatandaşların tepkine neden oldu .Esenler Belediyesinin 45.gündür bitmeyen bu yol çalışması kış bitti yaz geldi hala Kazı çalışması devam ediyor. Bu çalıma ve kazıların ne zaman biteceğini  merak ediyor; vatandaş soruyor  Belediye başkanı reklam yapmayı bıraksın Esenlerin sorunlarıyla ilgilensin.


Başkan bunları görmüyor mu?

 Vatandaş Esenler Belediye Başkanının bir an önce bu yol çalışmalarını görmüyor mu diye tepkilerini dile getirerek burası Esenlerin göbeği bizler okul çıkışında çocuklarımızı okula getirip götürürken birilerinin düşüp yaralanması mı gerekiyor. Sayın başkan uydu kent yapmayı söylerken bu sorunların üstesinde gelemeyen uydu kentler nasıl yapacak merak ediyoruz.
Tek dileğimiz biran önce bu yolun bitmesi


 Bunlar ne iş yaparlar diyerek tepkilerini dile getiren vatandaşlar üç, dört basamaklı bir merdiven çalışması sekiz on ay sürer mi. Burada üç tane banka var yaklaşık bu bankalara gelenlerin sayısı günde 500.veya 600 kişidir bu insanlar buradan her sabah akşam hemen yan taraftaki postaneye gidiş ve gelişlerini yaparken düşme tehlikesiyle karşı karşıya geliyor.  Belediye başkanı buraları görmüyor mu?



  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı