Esenler Esnaf Odasının Babası Vefat Etti.

Esenler Esnaf Odasının Babası Vefat Etti.

Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski başkanı Ünaldı Özsoy vefat etti. Baba Başkan Özsoy’un cenazesi bugün öğle namazına müteakip, Esenler Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Arnavu

Esenler Esnaf Odasının Babası Vefat Etti.

Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski başkanı Ünaldı Özsoy vefat etti. Baba Başkan Özsoy’un cenazesi bugün öğle namazına müteakip, Esenler Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Arnavutköy- Taşoluk aile mezarlığında toprağa verildi.
 
Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası kurucularından ve CHP Esenler ilçesinin duayenlerinden birisi olan Özsoy’un cenazesine, siyasi partilerin ilçe başkanları,Esnaf odası yeni Başkanı Şükrü Şahin, Esnaf birlik başkanı,  STK Başkan ve yöneticileri, Özsoy’un ailesi ve vatandaşlar katıldılar.
 
Özsoy’un cenazesinde duygusal anlar yaşandı. CHP Esenler eski ilçe başkanı Şuayip Vardar ve Esenlerin eski Belediye Başkanı Çetin Aksoy, çok eski arkadaşı olan merhum Özsoy’u son yolculuğuna uğurlarken gözlerinden yaşlar süzülmesi kameralara yansıdı.


 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı