Esenler Esnaf Odası Başkanı Şahin Projelerini Anlattı

Esenler Esnaf Odası Başkanı Şahin Projelerini Anlattı

Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı'nın “ESNAFINA HESAP VERİYOR” toplantısında KOSGEB kredisi hakkında Esenler esnafını bilgilendirildi. Siyasetten iş dünyasına kadar herkesimden temsilcilerin ve E

Esenlerin en idealist, en çalışkan kurumlarından biri olan ve projeleri ile önce esnafına sonra ise topluma hizmet yapan Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şükrü Şahin “ESNAFA HESAP VERİYORUM” toplantısı yaparak alışılmışın dışına çıkarak zamanı gelmeden esnafına hesap verdi, hesap vermekten korkanlara ise ders verdi. Özellikle siyasi partilere ve seçilmişlere, “kongreden kongreye hesap vermekten korkmayın, yaptıklarınızın ve yapacaklarınızın bilgisini gününü beklemeden her an verin, şeffaflık başarının aynasıdır” dedi.

SİYASİLER İTTİFAK ANLAYIŞI İLE AYRI AYRI MASALARDA
Esenler Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı'nın 6. Sini düzenlediği hesap veriyor ve yeni bir projenin tanıtım toplantısına İstanbul Bölge Birliği Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanı Temel Yaşar Çoruh,  Banka müdürleri katıldı. Esenler siyasi parti ilçe başkan ve yöneticilerinin ittifak anlayışı ile ayrı ayrı masalarda yerlerini aldı. Esenler belediye başkan yardımcısı Osman Gökçebaş’ın yanı sıra, Okul ve Banka Müdürleri,  AKP ilçe başkanı Umut Özkan, SP ilçe Başkanı Tuğrul Yalçınkaya, HDP İlçe eş başkanları, MHP İlçe başkan yardımcısı, Mahalle muhtarları, STK'ların başkan ve yöneticileri  Toplantıda katılırken CHP’yi temsilen kahve işletmecisi, evrak sallayıcısının bu önemli toplantıya katılması dikkatlerden kaçmadı.
 
Şahin, “Elazığ ve Malatya’da meydana gelen depremde vefat edenlere rahmet diliyorum ve ülkenizin başı sağ olsun. Değerli katılımcılar bizler ülkemizin ekonomisine ve gelişmesine katkı sunan esnafımızla el ele verdik ve oda başkanı olarak yönetimimizle çok önemli faaliyetlerde bulunduk. Şimdi sizlere yaptığımız projeli çalışmalarımızı anlatacağım. 11 yıldır başkanlığını yaptığım Kredi Kefalet Kooperatifi başkanlığım dönemimde esnafımızın en sıkışık dönemlerinde yanında olduk ve kendilerine her türlü kolaylığı sağladık. Esnafımızın gerek belediyede, gerek kamu kurum ve kuruluşlarında, gerek bankalarda olan problemlerini en pratik yollarla çözmek için gerekli girişimlerde bulunduk. Belediye başkanımızla esnafımızın sorunlarını çözmek için birçok projeli çalışmalar yaptık ve esnafımızın menfaatleri doğrultusunda hizmet verdik” dedi ve birçok proje yaptığını ve yeni projelerinin çalışmasını anlattı.
 




 

  • Pazar 37.7 ° / 23.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 37.7 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Salı 38.7 ° / 26.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı